Verbind je met ons

HomeUncategorized

Kunnen Union en Antwerp voor spektakel zorgen op de 9e speeldag?

Met Union tegen Antwerp krijgen we op de negende speeldag in de Jupiler Pro League een interessante affiche.

Union is nu al de revelatie van het seizoen en Antwerp begint eindelijk naar haar beste vorm toe te groeien.

Beide ploegen staan momenteel in de top 5 en behoren tot de best scorende ploegen van de competitie. Dat levert dus hopelijk een mooie wedstrijd op.

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden, tijdens Union tegen Antwerp bijvoorbeeld. De beste tips om te wedden vind je hieronder bij betFIRST!

 

Asian Handicap

Zowel Antwerp als Union zitten momenteel in een uitstekende vorm. Union haalde dit seizoen al vijf overwinningen, terwijl Antwerp er vier won.

In hun laatste vijf wedstrijden wonnen beide clubs drie keer, speelden ze er eentje gelijk en verloren elk één wedstrijd.

Beide ploegen zijn dus duidelijk aan elkaar gewaagd, dat bewijst ook hun positie in het algemene klassement.

Antwerp verloor nog maar twee wedstrijden en dat deden ze telkens met het kleinste verschil. Met een Asian handicap van +1.25 zouden ze deze confrontatie moeten kunnen winnen.

Antwerp wint met +1.25 Asian handicap (notering van 1.67)

 

Doelpunten

Union en Antwerp zijn momenteel twee van de best scorende ploegen in de Jupiler Pro League. Union zit aan vijftien stuks, Antwerp scoorde zestien goals.

In de laatste wedstrijd van Antwerp scoorde ze maar liefst vier keer tegen Racing Genk. Union behaalde een 7-0 overwinning tegen FC Lebbeke

Deze wedstrijd zou dus alvast héél wat doelpunten kunnen opleveren.

Beide teams scoren (notering van 1.64)

Must See

More in Uncategorized