Verbind je met ons

HomeVoetbal

Knalt Cody Gakpo Nederland naar de kwartfinale van het WK, tegen de Verenigde Staten?

Nederland USA bettings tips betfirst WK Qatar

Money time begint zowat aan te breken op de Wereldbeker in Qatar. Nederland en de Verenigde Staten wisten zich beide te kwalificeren voor de knock-outs en kijken elkaar zaterdag om 16u in de ogen in de 1/8e finales.

Voor beide landen – die geen favoriet zijn – een unieke mogelijkheid om door te stoten naar de kwartfinale.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Nederland-USA vind je hieronder.

Gespannen sfeertje

Nederland heeft best wat leuke spelers lopen voorin, maar de netten vaak bol zetten? Neen, daar slaagden ze nog niet in.

De mannen van Louis van Gaal zijn niet bepaald een doelpuntenmachine en creëerden in de groepsfase eigenlijk ook niet zoveel kansen.

In de drie gespeelde wedstrijden lieten ze amper acht schoten op doel noteren, waaruit ze vijf goals puurden. Een xG van 2,37 in drie matchen is behoorlijk magertjes.

De voorgaande drie duels zagen we bij Oranje nooit meer dan twee goals. Datzelfde kan gezegd worden van tegenstander USA.

We verwachten ons dus best aan een wedstrijd met veel spanning, maar zonder veel spektakel.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.00)

 

Cody Gakpo niet te stuiten

Bij Nederland mag het dan wel niet draaien, één van dé opvallendste spelers in Qatar tot nu toe was toch Cody Gakpo.

Louis van Gaal bracht de man in vorm al drie keer aan de aftrap en dat legde hem geen windeieren: Gakpo schoot Oranje eigenhandig naar de knock-outs met drie opeenvolgende goals.

Dat hoeft eigenlijk niet te verbazen, want voor het WK begon zat de winger van PSV al aan dertien goals en zeventien assists.

Gakpo lijkt goed op weg om een droomtransfer te realiseren. Een doelpunt tegen de Verenigde Staten zou dat nog wat kracht bijzetten.

Met deze vorm zien we Gakpo ook in de 1/8e finales gewoon prikken.

Cody Gakpo scoort (notering van 2.80)

 

Must See

More in Voetbal