Verbind je met ons

HomeVoetbal

Kan Japan, net als tegen Duitsland, de netten doen trillen tegen Spanje?

Spanje Japan WK Qatar betting tips betfirst

De komende dagen wordt het kaf van het koren gescheiden op de Wereldbeker in Qatar. Speeldag drie is aangebroken en dat wil zeggen dat we weldra afscheid nemen van de helft van de landen. Donderdag om 20u staan in poule E Spanje en Japan tegenover elkaar.

Beide landen deden al monden openvallen, maar wellicht gaat er slechts één naar de knock-outs.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Japan-Spanje vind je hieronder.

Niet te onderschatten Japanners

Spanje was op voorhand al één van de grote favorieten op eindwinst en heeft die status enkel maar kracht bij gezet.

La Roja maakte zowel tegen Costa Rica als Duitsland indruk en staat na twee speeldagen aan kop. Maar die Japanners mag je nooit onderschatten…

Dat weten wij Belgen maar al te goed, en ook Die Mannschaft kan er van meepraten. Japan klopte Duitsland op speeldag één met 1-2.

Junya Ito, Daichi Kamada, Kaoru Mitoma, Takumi Minamino… Ja, Japan heeft echt wel veel sterke aanvallende spelers. Een doelpuntje valt dus al snel.

Overigens scoort Japan wel vaak op een WK: in Rusland scoorden ze in drie van de vier matchen en in Brazilië in twee van de drie.

Beide teams scoren (notering van 2.00)

 

Ferran Torres boosted odd

Ferran Torres maakte begin dit jaar de overstap van Manchester City naar FC Barcelona en stond daar al snel in de basis.

Met wisselend succes, vooralsnog. In het begin van het seizoen was hij volledig uit vorm. Maar goed, het kan soms verkeren…

Bondscoach Luis Enrique is best fan van zijn schoonzoon en gunt hem steevast een basisplaats. Hoe kan het ook anders, als je zijn statistieken ziet.

Vijftien treffers in 33 duels is zeker niet onaardig. Op speeldag één trapte hij er alvast al twee tegen de netten.

Tegen Japan zien we Ferran Torres, die ook de penalty’s trapt, opnieuw op het scorebord. Jij ook? Dan geniet van je van een boosted odd van 2.65!

Ferran Torres scoort (notering van 2.65)

 

Must See

More in Voetbal