Verbind je met ons

HomeLa Liga

Kan Villarreal in eigen huis voor de vijfde keer op rij de Koninklijke in bedwang houden?

Atlético Madrid-Real Madrid

In het Estadio de la Cerámica wordt zaterdag om 16h15 de topwedstrijd tussen Villarreal en Real Madrid afgewerkt.

De Koninklijke gaat op bezoek bij het nummer zes van La Liga, maar dat wordt niet zomaar een eenvoudige opgave voor Hazard en co.

Villarreal is zeven van zijn laatste acht wedstrijden ongeslagen en gaat de overwinning niet zomaar weggeven.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze affiche vind je hieronder.

Nummer 5.

Dat een uitwedstrijd bij Villarreal nooit gemakkelijk is, moet je niet vertellen aan Real Madrid. Al vier jaar op rij heeft de club uit de hoofdstad niet kunnen winnen bij de ploeg van Unai Emery.

En de kans dat het ditmaal wel zou lukken, lijkt niet heel groot. De weg naar punten tegen Real Madrid, voor de vijfde keer op rij, voor Villarreal lijkt open te liggen.

Enerzijds heb je Real Madrid dat, met maar zeven op twaalf, niet in zijn beste vorm zit. En anderzijds is Villarreal aan een opmars bezig.

Ze hebben maar één van hun laatste acht wedstrijden verloren. Daarbovenop kon de ploeg in het kanariegeel in die acht wedstrijden maar liefst 22 keer scoren.

Real Madrid dat het zonder hun kapitein en doelpuntenmachine Benzema moet doen is dus gewaarschuwd.

Dubbele kans: Villarreal of gelijk (notering van 1.52)

 

Solide verdediging.

De verdediging van Villarreal staat er dit seizoen. In 23 wedstrijden hebben ze evenveel tegendoelpunten en zijn daarmee de vijfde beste in La Liga.

Met doelman Rulli en enkele uitstekende verdedigers zoals Foyth, Torres en Moreno slaagde Villarreal er dit seizoen al in om tien keer een cleansheet te behalen.

Dat gebeurde ook in de vorige wedstrijd tegen de Koninklijke, toen werd het een droge 0-0.

En de grote vraagt blijft natuurlijk: Hoe gaat Real Madrid doelpunten maken als man in vorm en aanspeelpunt Benzema niet speelklaar is?

Alle puzzelstukjes vallen dus mooi samen voor Villarreal om hun 11de cleansheet van het seizoen te behalen.

Clean sheet Villarreal (notering van 3.75)

 

Must See

More in La Liga