Verbind je met ons

HomePremier League

Kan Man U de denderende trein van Chelsea een halt toeroepen?

Ole’s not at the wheel anymore. Een wiel dat al geruime tijd serieus scheef liep en officieel werd ontspoord door het Watford van Emmanuel Dennis en co: 4-1 was de einduitslag en het nekschot voor coach Ole Gunnar Solskjaer.

Een pijnlijk einde van een huwelijk dat eigenlijk nooit echt gesmeerd liep. En zo mag dat ander voormalig boegbeeld, Michael Carrick, de brokken proberen lijmen. Zijn eerste opdracht: de machine van Chelsea stoppen.

De meest interessante noteringen voor online weddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Ongeslagen op de Bridge.

Man U mag dan al enkele jaren wat op de dool zijn, in uitwedstrijden op het veld van een rivaal doen ze het over het algemeen echt wel goed.

Onlangs werd nog gewonnen op het veld van Tottenham en vorig jaar bleven ze zelfs ongeslagen in alle uitduels tegen de andere ploegen uit de Big Six. Ook op Chelsea dus, waar het 0-0 werd.

Bij The Blues hebben ze overigens een zeer lastige klant aan Man U de laatste jaren…

Voor een thuisoverwinning in de Premier League tegen The Red Devils moeten we toch al terug naar 2017, toen Morata de enige goal van de match scoorde.

Sindsdien is Man U ongeslagen op Stamford Bridge: drie overwinningen en twee gelijke spelen in alle competities. Breidt Man U dat reeksje zondag nog wat verder uit?

Dubbele kans: Man U wint of gelijkspel (notering van 2.40)

 

Weinig spektakel.

Zelden woedde een rivaliteit zo hevig als deze tussen Man U en Chelsea in de periode 2004-2007. Een Chelsea onder leiding van José Mourinho, en Man U uiteraard met Sir Alex Ferguson aan het roer.

In de loop der jaren ging de storm toch ietwat liggen; daar hebben de mindere prestaties van The Mancunians ongetwijfeld mee te maken.

Maar pittige wedstrijden blijven het sowieso, dat zien we ook aan de uitslagen… Zelden is het een doelpuntenfestijn.

In de laatste acht confrontaties tussen beide topploegen op Stamford Bridge, werd er in zes van de acht gevallen maximaal twee doelpunten gescoord.

Er vallen maximaal twee doelpunten (notering van 2.05)

 

Must See

More in Premier League