Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Gent zich zondag officieel kronen tot winnaar van de Europe play-offs?

Genk-Gent

Komend weekend weten we misschien niet enkel wie kampioen wordt in de Jupiler Pro League, maar ook wie zich tot winnaar van de Europe play-offs mag kronen.

De opdracht voor KAA Gent is heel simpel: niet verliezen tegen eerste achtervolger KRC Genk.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Zwart beest?

Bij KAA Gent zullen ze zich wel voor het hoofd geslagen hebben toen ze de Champions’ play-offs net misliepen. Want op basis van hun spel dit seizoen hadden ze het zeker verdiend.

Ook in de Europe play-offs tonen ze dat ze gewoon een stevig geheel zijn. Na de uitschuiver thuis tegen Genk pakten ze negen op negen, waardoor ze aan een punt genoeg hebben in Genk.

De Buffalo’s reizen overigens graag af naar Limburg, want ze pakken er de laatste jaren geregeld punten. Zo kon KRC Genk sinds 2017 amper twee keer winnen in acht thuismatchen.

Ook in de reguliere competitie gingen ze met 0-3 onderuit. Blijft Gent het zwarte beest in Limburg?

KAA Gent wint of gelijkspel (notering van 1.71)

 

Aanvallende klasse

Zowel bij KRC Genk als KAA Gent hebben ze voorin heel wat individuele klasse rondlopen. Denk maar aan de Ito’s en Tissoudali’s van deze wereld, twee absolute smaakmakers uit de Jupiler Pro League.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er in wedstrijden van deze ploegen vaak veel goals vallen. Zo telden we vijftien goals in de laatste drie duels van Genk.

Telkens vielen er minstens vier doelpunten. Maar ook in de recentste twee uitmatchen van de Buffalo’s vielen er minstens drie goals.

Gent heeft z’n Europees ticket trouwens al op zak, dus zullen ze zich waarschijnlijk niet helemaal ingraven. Minstens drie doelpunten op zondag? Dat moet zeker lukken.

Totaal aantal goals: +2.50 (notering van 1.74)

 

Must See

More in Jupiler Pro League