Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan een gewond Club Brugge zich herpakken tegen favoriete tegenstander Oud-Heverlee Leuven?

Club Brugge supporters

Na de Croky Cup wordt ook de Jupiler Pro League uit de diepvries gehaald na een stevige Wereldbeker-break. Op speeldag achttien neemt Club Brugge het op tweede kerstdag op tegen Oud-Heverlee Leuven. Afspraak om 13u30 in het Jan Breydelstadion.

Club Brugge moet zijn wonden proberen likken na een uiterst pijnlijke bekeruitschakeling tegen Sint-Truiden. Lukt dat ook?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-OHL vind je hieronder.

Slaat de motor aan?

Club Brugge in een belabberde vorm, dat het opneemt tegen OHL. Dat hebben we dit seizoen precies al eens meegemaakt…

In de heenronde speelde Club Brugge zijn allereerste sterke wedstrijd op het veld van de Leuvenaren. De eindstand toen was 0-3.

Krijgen we een herhaling van die wedstrijd? Het zou zomaar kunnen. Vanaken en co zijn ongetwijfeld gebrand op revanche na het bekerdebacle.

Hoewel dat tegen STVV niet zo leek, scoort blauw-zwart dit seizoen erg makkelijk in eigen huis.

Zowel tegen Cercle Brugge, STVV als KV Mechelen, KV Oostende en Genk werd er minstens drie keer gescoord.

Slaat de aanvallende motor op tweede kerstdag plots opnieuw aan? Tegen OHL scoorden ze al drie keer op rij minstens drie goals.

Club scoort minstens drie keer (notering van 2.25)

 

Onvermijdelijk tegendoelpunt

De defensie van Club Brugge is sinds de overname van Carl Hoefkens niet bepaald een fort te noemen. Zeker in het eigen Jan Breydel niet…

In de tien gespeelde, Belgische wedstrijden in eigen stadion slaagde Club Brugge er amper drie keer in om de nul op het bord te houden.

Aan de andere kant staat een ploeg die overigens vrij vlot het net vindt dit seizoen. Slechts zes ploegen scoorden meer goals dan OHL.

Met Mario Gonzalez hebben ze een prijsschutter lopen, die uit het niets kan scoren. Met elf goals moet hij enkel Paul Onuachu voor zich dulden.

In drie van de vier recentste duels tussen beide ploegen zagen we goals vallen aan beide zijden.

Beide teams scoren (notering van 1.66)

 

Must See

More in Jupiler Pro League