Verbind je met ons

HomePremier League

Aston Villa-Liverpool: pikt Darwin Nuñez zijn Premier League-vorm gewoon weer op na de WK-break?

chelsea liverpool betting tips betfirst

Ook in de Premier League blijven ze traditiegetrouw gewoon verder voetballen tussen kerst en nieuw. Op tweede kerstdag, zogenaamde Boxing Day, worden heel wat matchen afgehaspeld. Eén daarvan is het treffen tussen Aston Villa en Liverpool.

The Reds beginnen aan hun queeste richting de top vier met een pittig uitduel. Wat krijgen we te zien?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Aston Villa-Liverpool vind je hieronder.

Karrenvracht goals?

Hoe mooi zo’n Wereldbeker ook is, weinig gaat toch boven onze geliefde Premier League. Veel spelers staan te popelen om er opnieuw in te vliegen.

Dat zal bij Aston Villa en Liverpool niet anders zijn. Want beide ploegen hebben wel wat goed te maken na een matige heenronde.

The Villans missen wel nog hun WK-held Emiliano Martinez en zijn zo een pak kwetsbaarder. We verwachten ons dus aan goals.

Dat was in het verleden alvast vaak zo. Denk maar aan die befaamde 7-2 in 2020. Of de 0-6 zes jaar geleden.

Kortom: bij deze affiche vallen er altijd goals. In vier van de laatste zes confrontaties zagen we minstens vier doelpunten. Dit kan maandag zomaar opnieuw gebeuren.

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.60)

 

Darwin evolueert

Eén van dé transfers van de zomermercato was zonder twijfel deze van Darwin Nuñez naar Liverpool. Prijskaartje? Een slordige €80 miljoen.

De verwachtingen voor de Uruguayaan lagen dus bijzonder hoog. En die leek hij aanvankelijk niet te gaan inlossen…

Meer sinds oktober begon de snelle spits stilaan los te komen. Hij scoorde onder andere drie keer op rij in de Champions League.

En die vorm begon hij vlak voor de break ook in de Premier League te tonen: tegen Southampton lukte hij een dubbelslag in de 3-1 zege.

Zijn WK was minder, maar in de eerste oefenmatch met The Reds scoorde hij twee keer tegen AC Milan. Knalt hij er tegen Aston Villa ééntje tegen het net?

Darwin Nuñez scoort (notering van 2.25)

 

Must See

More in Premier League