Verbind je met ons

HomeLa Liga

Kan Barcelona alweer niet winnen van Real Madrid in Camp Nou?

Barcelona Real Madrid betting tips betfirst

Speeldag 26 in La Liga heeft een absolute kaskraker op het programma staan: Barcelona ontvangt zondag om 21u Real Madrid, in de onvervalste El Clasico.

Maakt Real de Primera Division opnieuw spannend?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Barcelona-Real Madrid vind je hieronder.

Lastig voor Barcelona

Wie in augustus had durven voorspellen dat Barcelona moederziel alleen op kop zou staan in La Liga, werd wellicht gek verklaard.

Maar goed, zeven maanden later staan ze daar toch maar mooi. Negen punten voorsprong op eerste achtervolger Real Madrid. En zondag spelen ze tegen elkaar…

Voor De Koninklijke de laatste strohalm die ze kunnen grijpen in de titelstrijd. Bij verlies is het wellicht over. Gelukkig voor hen is dat niet vaak het geval.

In het eigen Bernabeu heeft Real het altijd lastig, maar vreemd genoeg is dat andersom in Camp Nou. Daar is het moeilijk voor Barcelona.

Van de laatste negen El Clasico’s in Camp Nou kon Barça er amper ééntje winnend afsluiten. De laatste driepunter dateert al van 2018, toen het 5-1 werd.

Pakt Real alweer een resultaat in het hol van de leeuw?

Real wint of gelijkspel (notering van 1.74)

 

Ijzersterke defensie

In dingen die je niet verwacht te horen, scoort ‘Barcelona heeft de beste defensie van Europa’ bijzonder hoog. Maar het is wel zo.

De Blaugrana moest dit seizoen nog maar acht tegendoelpunten toestaan. Vorig jaar waren dat er 38 op een heel seizoen in La Liga.

Marc-André ter Stegen haalt z’n niveau van weleer en met Koundé, Araujo, Christensen en Baldé staat de verdediging als een huis.

Terwijl dat vorig seizoen nog omgekeerd was, is het vooral in Camp Nou bijzonder moeilijk om te scoren tegen Barcelona.

Ze incasseerden amper één(!) goal in eigen huis, tegen stadsgenoot Espanyol. De andere elf duels waren allemaal clean sheets.

Doen ze dat tegen de rivaal uit Madrid losjes over? Het is een poging waard!

Real Madrid scoort niet (notering van 3.10)

 

Must See

More in La Liga