Verbind je met ons

HomeChampions League

Kan AC Milan overwinteren in de Champions League tegen het al gekwalificeerde Liverpool?

Chelsea-Liverpool

AC Milan tegen Liverpool in de Champions League, een wedstrijd die voor elke voetballiefhebber nog altijd tot de verbeelding spreekt.

En dat allemaal door die ene wedstrijd in 2005 in Istanboel: Liverpool kwam toen miraculeus terug na een 0-3 achterstand en stak de beker met de grote oren de lucht in.

Dinsdagavond mag Milan proberen revanche nemen, op speeldag zes van de poulefase.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze AC Milan-Liverpool vind je hieronder.

Roterende Reds.

De mannen van Jürgen Klopp zitten momenteel in een zetel: Liverpool won al al zijn wedstrijden in de Champions League en torent er helemaal bovenuit in de groeps des doods: 15 op 15 is een zeer knap rapport.

Ze zijn al zeker van groepswinst en dus lijkt het er op dat Klopp zal roteren. Vooral de voorlinie Mané-Jota-Salah speelde de afgelopen weken zo goed als alles, waardoor het zeer twijfelachtig lijkt dat ze alle drie aan de aftrap komen.

Met het oog op de Premier League mogen we een B-elftal verwachten.

Aan Milanese kant daarentegen, is het van moeten: wil Milan overwinteren in de Champions League, dan kunnen ze best punten pakken tegen Liverpool en hopen dat Porto steken laat vallen tegen Atlético Madrid.

Gelukkig kunnen ze rekenen op een goede thuisreputatie: Milan won zes van de acht wedstrijden in San Siro in de Serie A.

AC Milan wint (notering van 2.10)

Snelle starters.

Zowel AC Milan als Liverpool hebben aanvallend veel te bieden: Van Salah tot Ibrahimovic, van Mané tot Rebic.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat beide ploegen de tegenstander graag bij de keel grijpen van bij de aftrap.

AC Milan slaagde er in de laatste vier thuiswedstrijden in de Serie A telkens in om te scoren in de eerste 45 minuten.

The Reds gaan zelfs nog een stapje verder: in zeven van hun afgelopen acht wedstrijden in de Premier League deden ze de netten trillen in de eerste helft.

Dat moet wel wat doelpunten opleveren in het eerste bedrijf, niet?

Minstens twee goals in de eerste helft (notering van 2.50)