Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Preview Jupiler Pro League Play-off 1 Matchdag 9

JPL 19-05

De afsluiting van de Pro League Play-off 1 is in zicht. Club Brugge en Anderlecht houden het nog even spannend. Het vechten is tevens een strijd om de beste ploeg ooit te worden op de ranglijst van de Jupiler Pro League. Kijken we naar de statistieken aller tijden, dan is R.S.C. Anderlecht het beste team met maar liefst 29 winsten. Toch weet Brugge het in dit toernooi Anderlecht moeilijk te maken. Tijdens een hardbevochten match tegen Union eindigde het in gelijkspel voor Brugge. Anderlecht tegen Genk eindigde in stand 2-1. Wat gaat het deze week worden? betFIRST neemt de play-off 1 matches met je door. Plaats nu je voorspellingen met de beste voetbalnoteringen voor de aankomende voetbalwedstrijden.

Stand Play-Off 1

Stand Punten
  1. Club Brugge
46
  1. Anderlecht 
46
  1. Union St.Gillis
43
  1. Cercle Brugge
36
  1. Racing Genk
34
  1. Antwerp
29

Wedstrijden speeldag 9:

Datum & Tijd: Wedstrijd:
Zondag 20 Mei om 13:30 Anderlecht vs Club Brugge
Zondag 20 Mei om 20:45 Cercle Brugge vs Union St-Gillis
Maandag 21 Mei om 18:30 Racing Genk vs Antwerp 

Anderlecht vs Club Brugge 

Op zondag 19 mei zal het een strijd om de laatste punten worden in het Lotto Park. De thuisploeg zal er hard ingaan. We verwachten een felle wedstrijd, met een voorkeur voor Brugge. betFIRST biedt je op moment van dit artikel @3.10 voor een overwinning van het thuisteam. Bekijk zelf de laatste quoteringen! 

Cercle Brugge vs Union St. Gillis

Zondag neemt blauw-zwart het in het Jan Breydel Stadion op tegen St Gillis. Zal Brugge terug kunnen vechten naar een derde plek? De Braziliaanse topschutter Igor Thiago is een pijnlijk gemis voor Cercle. Verdediger Popović kreeg opnieuw rood in de laatste wedstrijd tegen Genk. Union hield zich staande in de laatste match tegen Club Brugge. Met goals van Henok Teklab en Koki Machida eindigde de wedstrijd in 2-2. Met nog maar een aantal matches te gaan lijkt het er vooral een te zijn om de eer te redden. Union lijkt de favoriet te zijn. We verwachten een tactische match. Op het moment van schrijven noteringen @3.70 in het geval van gelijkspel. Vergeet niet dat je bij betFIRST tevens live weddenschappen kan plaatsen.

Royal Antwerp vs Genk

Op maandag sluiten Royal Antwerp en Genk de negende en op een na laatste speeldag van Play-off 1 af. We verwachten een aanvallende en hoogstaande wedstrijd, met vooral Genk die willen winnen. Gezien de vorm van beide teams en het thuisvoordeel van Antwerp, lijkt een gelijkspel de meest waarschijnlijke uitkomst. Bekijk het overzicht van de beste quoteringen bij betFIRST. Op het moment van schrijven staat er @XXX voor een gelijkspel.

                                                           

Conclusie

De finale is in zicht de laatste speeldagen van de Play-off 1.  Het belooft een spannende strijd te worden. Met nog maar 2 speelrondes te gaan van de Jupiler Pro Ligue 1 is nog niet alles bepaald. Verwacht dus felle strijd dit weekend. Heb je de weddenschappen al geplaatst? Check op betFIRST hoe je kan profiteren van de beste quoteringen!

Geniet van de spanning van de Jupiler Pro League Play-off 1! Heb je nog geen weddenschap geplaatst bij betFIRST? Maak dan nu je account aan om het mee te beleven. Geniet van live sportweddenschappen en directe betalingen. Je hoeft geen seconde te missen van de play-offs om het kampioenschap, want betFIRST geeft je exclusief toegang tot betFIRST TV

Must See

More in Jupiler Pro League