Verbind je met ons

HomePremier League

Is Tottenham de derde topclub die voor de bijl gaat op Old Trafford?

Manchester United-Leicester City

In de Premier League wordt er ook doordeweeks gewoon weer gevoetbald. Op woensdag is er de absolute topaffiche tussen Manchester United en Tottenham 

Na eerder al Liverpool en Arsenal te hebben geklopt, hopen de Reds uit Manchester ook de elf van Antonio Conte te kloppen.

Smeert Erik Ten Hag Tottenham een tweede nederlaag aan?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Manchester United – Tottenham vind je hieronder.

Nummer 17?

Manchester United en Tottenham troffen elkaar al 60 keer in de Premier League. Meer dan de helft van de wedstrijden wisten The Red Devils winnend af te sluiten.

Twaalf keer hielden beide clubs elkaar in evenwicht, maar sinds 2005 is dat op Old Trafford al niet meer het geval geweest.

Van de laatste twintig onderlinge duels in eigen huis hield Manchester United zestien keer de drie punten thuis.

Dat is iets wat wij ook deze keer verwachten. Eerder dit seizoen ging Liverpool al met 2-1 en Arsenal met 3-1 voor de bijl.

Tottenham is de derde topclub die dit seizoen in het rode deel van Manchester United komt voetballen en in het verleden leverden die partijen al veel spektakel op.

In vijf van de laatste zes onderlinge duels wisten beide clubs steeds te scoren.

Naast een overwinning van Manchester United verwachten wij ook minstens één doelpunt van elk team.

Manchester United wint en beide teams scoren (notering van 3.65)

 

HurriKane

Met negen doelpunten staat Harry Kane, achter een indrukwekkende Erling Haaland, op plaats twee in de topschuttersstand van de Premier League.

Meer dan de helft van die doelpunten maakte hij buitenshuis. Zo scoorde hij in de toppers tegen Chelsea en Arsenal.

Maar ook op bezoek bij Nottingham Forrest was hij goed voor twee goals. Daarnaast was hij in en tegen Brighton van levensbelang met de enige treffer van die wedstrijd.

Bovendien is Manchester United een club die de Engelse spits bijzonder goed ligt. In zeventien wedstrijden tegen de Reds uit Manchester was hij al vijfmaal trefzeker.

Woensdagavond gaat Harry Kane met zijn club naar Old Trafford en daar maakte de Engelsman al vier goals.

De verdediging van de thuisploeg is aan het wankelen, want met vijftien tegengoals behoren ze tot de slechtsten van de klas.

Legt de aanvoerder van de Spurs ook tegen David De Gea de bal in het mandje?

Harry Kane scoort (notering van 2.40)

Must See

More in Premier League