Verbind je met ons

HomePremier League

Gaat Manchester City door op zijn elan tegen een zwalpend Brentford?

Manchester City-Liverpool

De wedstrijden in de Premier League blijven elkaar in deze kerstperiode met een razendsnel tempo opvolgen.

Er vallen bijzonder veel punten te sprokkelen en vaak wordt een kloof in het klassement in deze weken gemaakt. Aansluiten of afhaken dus.

Of in het geval van Manchester City: de dans leiden. Want blauw-wit is behoorlijk onder stoom en daar wordt Brentford misschien het volgende slachtoffer van.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Doorknallen.  

Wie doet de mannen van Pep Guardiola nog wat? The Citizens waren nog wat aarzelend aan de competitie gestart, maar gaan de laatste maanden als een gek tekeer. Er is bijna geen houden meer aan…

Ondertussen won Manchester City al negen Premier League-wedstrijden op rij en verloor het maar één keer punten in de laatste twaalf duels.

En bovendien met goed voetbal en véél doelpunten: City deed zeventien keer de netten trillen in de afgelopen drie wedstrijden.

Waanzinnige cijfers, die Brentford – dat sinds half oktober aan een vrije val bezig is – absoluut niet graag zal zien.

Er wordt minstens vier keer gescoord (notering van 2.25)

 

Ooh Kevin De Bruyne.

Het was vooralsnog geen al te leuk seizoen voor Kevin De Bruyne.

Een bijzonder irritante enkelblessure gooide roet in het eten bij de competitiestart en daarna kreeg hij niet meteen de goede vorm te pakken.

En als klap op de vuurpijl viel hij eind november ook nog eens ziek uit, waardoor hij enkele wedstrijden moest missen. Maar KDB is helemaal terug van weggeweest.

Niemand die ooit twijfelde, toch? De Bruyne flitst als vanouds en wist de afgelopen drie wedstrijden drie keer te scoren.

De kans zit er dik in dat hij dat tegen Brentford nog eens mooi overdoet: The Bees hielden in de laatste twaalf matchen amper één keer de nul.

Kevin De Bruyne scoort (notering van 2.30)

 

Must See

More in Premier League