Verbind je met ons

HomePremier League

Chelsea–Brighton: Londenaren moeten blijven winnen in titelstrijd

Chelsea-Lille

Het zag er lang rooskleurig uit voor Chelsea in de titelstrijd van de Premier League, maar de afgelopen periode kwam er ineens zand in de motor van het team van Thomas Tüchel.

De ploeg uit Londen verloor weliswaar alleen van West Ham United, maar meerdere gelijkspellen zorgden ervoor dat Chelsea terugviel naar plaats drie op de ranglijst.

In het duel tegen Brighton moet uiteraard een nieuwe overwinning volgen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Weinig goals

Wat opvalt aan Brighton is dat de ploeg ondanks een negende plek op de ranglijst, nauwelijks doelpunten tegen krijgt. Na zeventien duels staat de teller op zeventien tegentreffers.

Alleen Manchester City, Liverpool, Chelsea en Wolverhampton kregen minder tegendoelpunten.

De kans dat Brighton een resultaat uit het vuur gaat slepen in Londen lijkt niet heel groot, maar de kans dat de nederlaag klein blijft is wel zeer groot.

Er wordt maximaal twee keer gescoord (notering van 1.90)

 

Brighton zonder goals?

Naast het feit dat Brighton weinig doelpunten tegen krijgt, maken ze er zelf ook weinig.

In zeventien competitieduels staat het aantal treffers op slechts zestien doelpunten, waarvan twee in het duel tegen Brentford van vorige zondag.

Gezien de sterke verdediging van Chelsea (slechts dertien tegentreffers) en het magere scorend vermogen van Brighton is de kans aanwezig dat ze Stamford Bridge weer gaan verlaten zonder een doelpunt gescoord te hebben.

Brighton scoort niet (notering van 2.00)

 

Lukaku is weer terug

Lange tijd kon Chelsea geen beroep doen op spits Romelu Lukaku. De doelpuntenmachine werd duidelijk gemist tijdens zijn afwezigheid.

Tegen Aston Villa keerde de spits met een invalbeurt weer terug. Hij was direct trefzeker. Fans en media waren dan ook lyrisch na afloop.

Kan de Rode Duivel dit kunstje tegen Brighton herhalen?

Romelu Lukaku scoort (notering van 2.40)

 

Must See

More in Premier League