Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Duwt KV Kortrijk de buren van Zulte Waregem nog dieper in de put met een nieuwe derbyzege?

KV Kortrijk Zulte Waregem betting tips betfirst

De afgelopen week stond helemaal in teken van de Europese avonturen van enkele Belgische ploegen, maar dit weekend wordt er toch gewoon opnieuw gevoetbald in de Jupiler Pro League. Zaterdag om 16u staat een ouderwetse derby geprogrammeerd: KV Kortrijk ontvangt Zulte Waregem.

Beide ploegen gooiden dit seizoen nog geen hoge ogen. Wie kruipt toch wat uit het dal?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KV Kortrijk-Zulte Waregem vind je hieronder.

Knappe reeks

Met KV Kortrijk en Zulte Waregem staan twee ploegen tegenover elkaar die in de kelder van het klassement bengelen.

En toch is het discours bij de Kerels veel positiever. Onder nieuwe coach Adnan Custovic lijkt er een nieuwe wind te waaien, met een zege tegen Antwerp als gevolg.

Ook tegen KRC Genk lieten ze zich niet onbetuigd. Bij de buren van Zulte Waregem daarentegen, is de stand van zaken ronduit dramatisch.

De mannen van Mbaye Leye verloren al vijf keer op rij en pakten 5 op 33. En de laatste jaren komen ze al niet graag naar Kortrijk…

KVK wist in het Guldensporenstadion vijf van de laatste zes derby’s winnend af te sluiten. Tegen een zwalpend Essevee doen ze daar graag eentje bij.

KV Kortrijk wint (notering van 2.05)

 

Doelpuntengarantie

Zowel KVK als Zulte Waregem hebben dit seizoen nog geen karrenvracht aan goals gemaakt, maar toch loopt er kwaliteit rond vooraan.

Leye recupereert waarschijnlijk persona non grata Zinho Gano, terwijl er bij de Kerels een échte kerel rondloopt: Didier Lamkel Zé.

Doelpunten zijn absoluut nooit ver weg in deze derby. Integendeel… In vier van de laatste vijf Vlasico’s vielen er minstens drie goals.

In drie gevallen waren dat er zelfs minstens vijf, en twee keer zes. Bij de recentste vier matchen van KV Kortrijk zagen we ook al telkens minstens drie treffers.

Twee kwakkelende verdedigingen, maar wel wat aanvallende kwaliteiten? Dat ruikt alvast naar West-Vlaamse doelpunten.

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.71)

 

Must See

More in Jupiler Pro League