Verbind je met ons

HomePremier League

Brentford FC – Swansea City: wie promoveert als derde team naar de Premier League?

De nationale voetbalcompetities lopen allemaal op z’n einde, en zo ook het Championship: de Engelse tweede klasse. Met Norwich City en Watford zijn al twee promovendi gekend, maar wie gaat met het laatste Premier League-ticket aan de haal? Dat zullen Brentford FC en Swansea City zaterdag in een rechtstreeks duel op Wembley uitmaken.

Zien we de comeback van Swansea City of promoveert Brentford voor het eerst sinds 1993 naar de hoogste divisie? Je vindt er alles over bij betFIRST.

Herhaalt Brentford zijn kunststukje van vorig jaar?

Ook vorig seizoen stonden beide teams al tegenover elkaar in de play-offs van de Championship. In twee wedstrijden was het Brentford dat als winnaar uit deze halve finale kwam, waarna het later de finale verloor van Fulham. Ook nu liggen de kaarten goed voor de mannen van coach Thomas Frank: Brentford verkeert in betere vorm en sloot de competitie in stijl af: van de laatste zeventien wedstrijden verloren ze er amper twee. Dat, gekoppeld aan de revanchegevoelens na de verloren finale van vorig seizoen, maakt van Brentford de favoriet om deze wedstrijd te winnen.

Bekijk hier de noteringen:

Brentford F.C. wint (notering van 1.90)

Trillende netten, aan beide kanten

Brentford City draait de laatste tijd uitstekend en dat komt vooral door de hechte defensie, want de ploeg incasseerde slechts drie tegengoals in de laatste tien duels. Swansea City heeft de laatste weken juist wat moeite met scoren, want The Swans scoorden slechts twee keer in de laatste drie wedstrijden. Kunnen we zaterdag weinig doelpunten verwachten?

Bekijk hier de noteringen:

Beide teams scoren? Nee! (notering van 1.62)

Must See

More in Premier League