Verbind je met ons

HomeChampions League

Boekt Bayern ook tegen PSG een ruime zege?

Mbappé-FC-Bruges

Er staat woensdagavond een heerlijk affiche op het programma in de Champions League: Bayern – Paris Saint-Germain. Welke ploeg zet een grote stap richting de laatste vier van het miljardenbal? Lees alles wat je moet weten hier bij betFIRST.

Historie

Bayern en Paris-Saint Germain stonden negen keer eerder tegenover elkaar in de Champions League. PSG deed het in die ontmoetingen een fractie beter, want het boekte vijf overwinningen. Der Rekordmeister zegevierde viermaal. Wat wordt het woensdag?

Champions League-finale

De meest recente ontmoeting was op 23 augustus 2020. Destijds stonden Bayern en PSG oog in oog in de finale van de Champions League. De Duitsers kroonden zich uiteindelijk tot de beste van Europa dankzij een treffer van Kingsley Coman.

 Bekijk de noteringen hier:

Bayern München wint van Paris Saint-Germain (notering van 2.00)

Hattrick-held

De huidige nummer twee op de topscorerslijst van de Champions League is Kylian Mbappé. De 22-jarige aanvaller van PSG kwam dit Europese seizoen zes keer tot scoren in zeven duels. De Fransman maakte onder meer een hattrick in de achtste finales tegen FC Barcelona.

Bekijk de noteringen hier:

Kylian Mbappé scoort op ieder moment (notering van 2.50)

Ruime zege

Bayern won dit seizoen zeven van de acht Champions League-wedstrijden. De ploeg van Hansi Flick won vijf van die acht duels met twee doelpunten verschil of meer. Zo ging bijvoorbeeld Atlético Madrid ten onder. De Madrilenen verloren met ruime cijfers in de Allianz Arena: 4-0.

Bekijk de noteringen hier:

Bayern München wint met twee doelpunten of meer (notering van 3.25)

Must See

More in Champions League