Verbind je met ons

HomeVoetbal

Bilbao kan altijd net dat ietsje meer in de Copa del Rey

Een bekerfinale tussen Bilbao en FC Barcelona, dat is een wedstrijd tussen de twee meest succesvolste bekerploegen. Het beloofd alvast een mooie wedstrijd te worden met twee ploegen die voor spektakel zorgen. Wie uiteindelijk een bekertje extra in haar prijzenkast mag zetten, komen we zaterdagavond vanaf 21u30 te weten. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Topschutter Messi

Lionel Messi is momenteel topschutter in de Spaanse competitie. Met 23 doelpunten in 28 wedstrijden weet de kleine Argentijn nog steeds blindelings de weg naar doel te vinden. Alle competities meegerekend scoorde Messi al 29 doelpunten in 39 wedstrijden. Komt hij ook tot scoren toe in deze finale van de Spaanse beker?

Lionel Messi scoort (notering van 1,62)

Lionel Messi scoort het eerste doelpunt (notering van 3,25)

Lionel Messi scoort het laatste doelpunt (notering van 3,25)

 

Barcelona wint op statistiek

Bilboa mocht in totaal al 34 keer Barcelona in eigen huis ontvangen. Daarvan konden ze er negen winnen. Evenveel keer eindigde het op een gelijkspel. Grootmacht Barcelona ging toch maar liefst zestien keer met een overwinning aan de haal. Op naar nummer zeventien voor Barça?

Barcelona wint in de reguliere speeltijd (notering van 1,55)

Barcelona wint de beker (notering van 1,21)

 

Meest succesvolle ploegen tegenover elkaar

FC Barcelona mocht al 30 keer de Spaanse Beker in de lucht steken. Maar ook Athletic Bilbao kan altijd net dat ietsje meer in de Copa del Rey. Met 24 eindoverwinningen is het de op één na meest succesvolle ploeg in de geschiedenis van Spaanse Beker. Bilbao is dus allesbehalve kansloos tegen het grote Barcelona. Zeker in deze competitie niet.

Bilbao wint in de reguliere speeltijd (notering van 6,25)

Bilbao wint de beker (notering van 4,20)

 

Must See

More in Voetbal