Verbind je met ons

HomeUncategorized

Big winner van betFIRST wint meer dan €10.000 door … fans van Beerschot!

Big winner betFIRST door wangedrag Beerschot-fans

We naderen het einde van de nationale competities met rasse schreden en ploegen moeten knokken voor de laatste punten. Wedstrijden worden dus wat onvoorspelbaarder, maar daar had een big winner van betFIRST geen last van. Hij won maar liefst €10.868,42 door … de fans van Beerschot!

Combo van 20

Een betje maken met een combinatie van meerdere wedstrijden is altijd wat een sprong in het ondiepe. Een combinatie van twintig wedstrijden? Lijkt bijna schier onmogelijk. Maar niet voor de big winner van betFIRST.

Hij koos ervoor om in te zetten op winst van gevestigde waarden als RB Leipzig, Club Brugge, Anderlecht, PSV, Barcelona en nog veel meer. Samen goed voor een odd van 1248.73. De man in kwestie voorspelde negentien keer correct, maar Union-Beerschot leek roet in het eten te gooien. Tot die minuut 85…

Beerschot in de roos

De fans van Beerschot uitten hun frustratie na een verschrikkelijk seizoen door de confrontatie aan te gaan met de thuisfans én voetzoekers te gooien op het veld. Scheidsrechter Boucaut staakte de wedstrijd, die later niet meer werd hervat.

De big winner had winst van Union voorspeld, waardoor zijn weddenschap in het water leek te vallen. Het wangedrag van de fans zorgde er echter voor dat de match niet werd afgerond, waardoor deze uit zijn online weddenschap werd gehaald. Het gevolg? Een dikke jackpot van €10.868,42. Van geluk gesproken!

Must See

More in Uncategorized