Verbind je met ons

HomeBasketbal

betFIRST & BNXT League slaan de handen in elkaar

betFIRST wordt de trotse titelsponsor van de BNXT League, de gloednieuwe basketbalcompetitie tussen teams uit België en Nederland. De komende drie seizoenen zal betFIRST vol enthousiasme en als founding partner meewerken aan het uitbouwen van de betFIRST BNXT League en basketbal in het algemeen in de Lage Landen.

Wim Van de Keere, general manager van de BNXT League, is enorm trots op de samenwerking met betFIRST: “De league telt 21 topclubs uit België en Nederland. Om het ambitieus en innovatief plan te verwezenlijken zijn goede partners nodig. Dankzij zijn grote kennis van sport en marketing is betFIRST de ideale relatie. De Belgische bookmaker wil binnenkort ook de Nederlandse markt betreden, wat hen nog een betere match maakt voor dit project.”

Moderne sport

Ook Timothy Mastelinck, CMO bij betFIRST, glimt van enthousiasme: “Deze nieuwe league is een mooi initiatief om het basket en al zijn talenten in de Lage Landen een boost te geven. Basketbal is een moderne sport die zeer goed past bij onze business. Voorlopig zal betFIRST enkel in België zichtbaar zijn in de BNXT League. Maar er zijn plannen om een licentie in Nederland aan te vragen. Vooralsnog kunnen Nederlandse spelers geen account aanmaken bij ons en het merk zal ook niet te zien zijn in Nederland. Daarmee respecteren we de wetgeving in alle opzichten.”

Commerciëel potentieel

Maarten Bostyn en Ramses Braakman, beide voorzitter van de BNXT League, juichen de komst van de nieuwe naampartner toe: “Het is prachtig om het nieuwe seizoen in te zetten met een titelsponsor. Het onderstreept het commerciële potentieel van de league. Het merk betFIRST, dat sport ademt en volledig onze ambities deelt, maakt het makkelijker om het merk BNXT League uit te bouwen en nieuwe doelgroepen aan te spreken.”

Op vrijdag 24 september vindt de eerste speelronde van de betFIRST BNXT League plaats. Meer info over wedden op basket vind je op betFIRST.be.

Must See

More in Basketbal