Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Beerschot tegen KV Oostende: Een duel dat garant staat voor doelpunten

Zondagavond om 20u45 staat er nog een laatste wedstrijd op het programma. Beerschot neemt het op tegen KV Oostende. Alles wat je moet weten over deze wedstrijd, lees je hieronder bij betFIRST.  

 Nog maar zes duels

Beerschot en KV Oostende speelden nog maar zes keer tegen elkaar in de geschiedenis van beide clubs. Eén keertje won Beerschot, één keertje speelden ze gelijk en de overige vier werden allemaal door KV Oostende gewonnen. Niet onbelangrijk: die ene overwinning van de Ratten was meteen ook de meest recente, in augustus vorig jaar.

Beerschot wint van KV Oostende (notering van 3,15)

Beerschot en KV Oostende spelen gelijk (notering van 3,80)

KV Oostende wint van Beerschot (notering van 2,25)

 

Doelpuntenfestival

Zowel Beerschot (57 goals) als KV Oostende (46 goals) vinden beiden vlotjes de weg naar doel. Anderzijds laten zowel Beerschot als Oostende ook geregeld heel wat doelpunten binnen. Respectievelijk konden ze nog maar vier en zeven keer de nul houden, verspreid over alle competities. Het kan dus niet anders dan dat we goals zullen krijgen, in dit duel.

Beide teams scoren minstens één doelpunt (notering van 1,71)

Totaal aantal gescoorde doelpunten is groter dan 3.5 (notering van 2,95)

 

Spektakel in de tweede helft

Opvallend Beerschoot scoort 63.1 procent van alle goals in de tweede helft. Ook Oostende vindt met 56.5 procent makkelijker de weg naar doel in de tweede helft. De kans dat er dus op zijn minst een goaltje valt na de rust lijkt dus bijzonder groot.

Er valt geen doelpunt in de eerste 30 minuten (notering van 1,95)

Beerschot scoort in de tweede helft (notering van 1,80)

KV Oostende scoort in de tweede helft (notering van 1,62)

Must See

More in Jupiler Pro League