Verbind je met ons

HomeLa Liga

Barcelona-Valencia: timmert Barcelona opnieuw aan de weg naar boven tegen Valencia?

Barcelona

Barcelona zit in de hoek waar de klappen vallen. Het vertrek van hun grote vedette Lionel Messi liet een grote leegte achter in het aanvallend compartiment, waardoor de mannen van Ronald Koeman allerminst als een komeet uit de La Liga-startblokken zijn geschoten.

Integendeel zelfs, want na zeven speeldagen en maar drie overwinningen parkeert Barcelona op een negende plaats in het klassement.

Tijd voor een remontada? Daar kunnen ze komend weekend dan aan beginnen, want Valencia komt over de vloer. Je lees alles over deze wedstrijd bij betFIRST.

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op FC Barcelona – Valencia vind je hieronder.

Matige defensies.

Het grote Barcelona van weleer is voorlopig niet meer. Het grootste pijnpunt? Dat is al jaren de verdedigende linie. Ook dit seizoen is het bijwijlen huilen met de pet op. Dat zien we ook aan de statistieken: de nul houden lukt zo goed als nooit.

In de negen gespeelde wedstrijd dit seizoen slaagden ze daar maar twee keer in. Een bijzonder magere balans. Valencia doet al niet veel beter: slechts drie clean sheets. Los Che waren goed begonnen aan de competitie, maar zitten al een maand lang in een neerwaartse spiraal.

De laatste overwinning dateert van 12 september en met een twee op twaalf lijken ze hopeloos uit vorm. Tijd voor Barcelona om de driepunter in de wacht te slepen, want tien van hun voorlopig twaalf punten veroverden ze in het eigen Camp Nou.

Barça wint en beide teams scoren (notering van 3.20)

Spektakelstuk

Twee ploegen die wat op de dool zijn, dat levert soms bizarre wedstrijden op met veel doelpunten. En dat zou niet voor het eerst zijn… De laatste drie confrontaties tussen Barça en Valencia in Camp nou leverden maar liefst vijftien (!) doelpunten op.

Valencia graaft zich zelden in tegen Barcelona, wat resulteert in enkele spectaculaire uitslagen: 5-2, 4-2, 7-0… Bij de laatste acht wedstrijden werd er vijf keer vier doelpunten of meer gemaakt.

Zap zondagavond dus zeker eens naar Barcelona-Valencia, want de kans dat we doelpunten zullen zien is bijzonder groot. Bovendien heeft Barcelona met de steeds fitter wordende Ansu Fati opnieuw een extra aanvallende troef.

Minimaal vier goals bij Barça - Valencia (notering van 2.60)

 

Must See

More in La Liga