Verbind je met ons

HomeSerie A

Atalanta-Inter: roept Atalanta de Milanese machine een halt toe in eigen huis?

Napoli-Inter

De overdracht van de macht in de Serie A lijkt vanaf vorig seizoen officieel ingezet. Juventus won tussen 2012 en 2020 maar liefst negen titels op rij, maar is ondertussen helemaal van de troon gestoten door Inter.

De Milanezen pakten vorig seizoen comfortabel de titel en proberen daar dit seizoen een verlengstuk aan te breien. Kan Atalanta die weg wat moeilijker maken?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Atalanta-Inter vind je hieronder.

Moeilijke klip.  

Atalanta een revelatie noemen, kunnen we eigenlijk niet meer doen.

Het is allang geen toevalstreffer meer voor de mannen uit Bergamo: ze wisten zich al drie seizoenen op rij te kwalificeren voor de Champions League.

De magie leek dit seizoen wel even uitgewerkt, want na acht speeldagen bengelden ze op plaats acht. Maar sinds november is de motor weer aangeslagen: ze pakten een knappe 22 op 27 en schoten daardoor weer omhoog in het klassement.

Momenteel bekleden ze de vierde plaats, op acht punten van leider Inter.

Hun goede vorm zullen de Milanezen niet graag zien, want een verplaatsing naar Atalanta is traditiegetrouw lastig. Van de laatste twaalf duels kon Inter er slechts twee winnen.

Atalanta wint of gelijkspel (notering van 1.66)

 

Defensief solide.

Skriniar, Bastoni & de Vrij. Dat is de stevige fundering van het succes van Inter de laatste maanden. Een succesvol defensief trio dat grotendeels verantwoordelijk is voor de huidige vorm.

Lange tijd moest Inter achtervolgen op een onfeilbaar Napoli, maar sinds kort hebben ze eindelijk weer die eerste plaats te pakken.

Een logisch gevolg van een schitterende reeks met 31 op 33. Maar wat dus vooral opvalt: de blauw-zwarte club uit Milaan slikt amper goals.

In de afgelopen elf duels in de Serie A werd keeper Handanovic maar vier keer gepasseerd. Absurde cijfers zijn het.

Daarbij kon Atalanta in drie van de recentste vier thuisduels tegen Inter maximaal één keer scoren.

Atalanta scoort maximaal één keer (notering van 1.76)

 

Must See

More in Serie A