Verbind je met ons

HomeVoetbal

Arsenal-Liverpool: welke topclub vervoegt Chelsea in de finale van de EFL Cup?

Manchester City-Liverpool

De Engelse League Cup nadert weldra zijn climax. Donderdagavond omstreeks 20h45 staat deel twee van de halve finale tussen Arsenal en Liverpool op de planning.

De heenwedstrijd eindigde op 0-0, dus alles ligt nog open. Wie vergezelt Chelsea – dat eerder al Tottenham uitschakelde – in de finale?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze halve finale vind je hieronder.

Sterke Reds.  

Na jaren van wachten werd Liverpool in 2020 eindelijk weer eens kampioen. De verwachtingen lagen vorig seizoen dus hoog, meer ze konden die eigenlijk nooit inlossen.

Dit seizoen draait het opnieuw wat beter: Liverpool staat op een tweede plaats en lijkt de enige ploeg die Manchester City nog enigszins kan bedreigen.

The Reds missen momenteel smaakmakers Mané en Salah door de Afrika Cup, maar tegen Brentford kon je daar niet veel van merken. Ze wonnen makkelijk met 3-0.

En ook Arsenal mist een waslijst aan spelers: Aubameyang, Pépé, Soares en Xhaka zijn er zeker niet bij en achter de namen van Smith Rowe en Saka staat ook een vraagteken.

Arsenal heeft het bovendien steevast lastig als Liverpool over de vloer komt: ze konden maar één van de laatste zes duels winnen.

Liverpool wint (notering van 2.15)

 

Mooie wedstrijden.

Arsenal lijkt dit seizoen eindelijk weer wat op het juiste spoor te zitten.

De mannen van Mikel Arteta doen nog eens vol mee voor de Champions League-plaatsen en hebben voorin aardig wat talent lopen.

Dat zagen we ook aan de recentste duels: ze namen makkelijk de maat van Norwich, Sunderland, Leeds en Southampton. Telkens scoorden ze minstens drie keer.

Ook Liverpool haalt graag uit: ze zijn de ploeg die in de Premier League al de meeste goals maakte. Dat voorspelt veel goeds, want wedstrijden tussen Arsenal en Liverpool in Londen zijn sowieso wel leuk…

In de laatste vijf duels werd er in vier gevallen minstens drie keer gescoord.

Er wordt minstens drie keer gescoord (notering van 1.80)

 

Must See

More in Voetbal