Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Anderlecht – Antwerp: Paars-Wit heeft de statistieken met zich mee

Anderlecht en Antwerp strijden zaterdagavond om 20u45 voor de drie punten. Dat doen ze in de Champions play-offs, waar ook Club Brugge en Racing Genk aan deelnemen. Anderlecht lijkt op papier de favoriet, maar zullen ze die rol ook kunnen waarmaken? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Anderlecht is vertrokken

Bij Anderlecht lijkt de trein nu eindelijk vertrokken. De troepen van Vincent Kompany hebben in hun laatste vijf wedstrijden niet meer verloren. Enkel tegen Club Brugge speelde Paars-Wit gelijk, meteen ook hun meest recente wedstrijd. De overige vier werden allemaal gewonnen. Daarbovenop werd tijdens de laatste dertien ontmoetingen tegen Antwerp in het Astridpark zeven keer gewonnen. Drie keer speelden ze gelijk. Drie keer ging Antwerp gaan winnen. Anderlecht lijkt dus in de ideale positie te zitten om de drie punten in de wacht te slepen.

RSC Anderlecht wint van Antwerp FC (notering van 1.66)

Gehavend Antwerp

Antwerp FC moet maar liefst vier spelers missen door een positieve coronatest. Goalgetter Didier Lamkel Zé is één van de vier. Ook Gouden Schoen Lior Refaelov zal er niet bij zijn. Hij trekt volgend seizoen naar tegenstander Anderlecht en mag daardoor niet meer spelen van het Antwerpse bestuur. Lamkel Zé was in de afgelopen vijf wedstijden goed voor drie doelpunten en twee assists. Ook Refaelov was in zijn laatste vijf wedstrijden goed voor twee doelpunten en vier assists. Antwerp moet het tegen Anderlecht  dus met heel wat minder aanvallend vermogen doen. Breekt hen dat het zuur op?

Beide ploegen scoren niet (notering van 1.83)

Must See

More in Jupiler Pro League