Verbind je met ons

HomeVoetbal

Ajax-brigade moet Oranje naar eerste prijs in meer dan 30 jaar leiden

Pakt Nederland voor het eerst sinds de EK-zege van 1988 opnieuw een prijs? Na jaren aanmodderen, met als dieptepunt het missen van het EK 2016 en het WK 2018, maakt Oranje alvast een opgemerkte comeback op de internationale scène.

De Europese doorbraak van de jonge Ajax-brigade is daar wellicht niet vreemd aan. Voeg daar de flamboyante Memphis Depay aan toe en de Nederlandse tank Virgil Van Dijk, die op zijn eentje een volledige aanval kan opvreten, en het mag niet verbazen dat Nederland opnieuw een aardig woordje mag meespreken in Europa.

Voor wie er nog aan twijfelde: op zijn 34ste is Ronaldo meer dan ooit alive and kicking. Terwijl alle spelers zich naar het eind van het seizoen slepen, leidde CR7 zijn land eigenhandig naar de finale van de Nations League met zijn 53ste hattrick in zijn carrière. Pakweg twee maanden geleden moesten de tegenstanders van Portugal zich enkel focussen op Ronaldo, maar nu komt het gevaar ook van wereldster-in-spe João Félix.

Met Depay, Ronaldo en Felix tussen de krijtlijnen mag iedereen ervan uitgaan dat er aan weerskanten doelpunten zullen vallen. Met Nederland als mogelijke winnaar binnen de negentig minuten.

X2 & over 1.5 goals @ 2.00
Beide teams scoren @ 1.83

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Voetbal