Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zorgen Anderlecht en KV Oostende opnieuw voor een doelpuntenfestijn?

Anderlecht-KV Oostende

De spanning in de Jupiler Pro League is écht wel om te snijden. En dat zal op speeldag 30 niet anders zijn, want de plaatsjes in de Champions’ play-offs worden bijzonder duur.

Gent klopt hard op de deur van de top vier en dus kan Anderlecht zich geen misstap veroorloven. Ze ontvangen zondag om 16h de Kustboys uit Oostende.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Verwend.

Anderlecht en KV Oostende spelen dit weekend tegen elkaar en dat wil meestal maar één ding zeggen: trillende netten.

Althans, als we afgaan op wat er de afgelopen jaren gebeurde in matchen tussen beide teams. In de laatste vier matchen vielen er maar liefst zestien goals.

Voor de rekenwonders: gemiddeld vier doelpunten per match. Een 3-2, 5-2 en een 2-2… Aan doelpunten de laatste jaren dus geen gebrek.

En ook de wedstrijd in de heenronde eindigde op een 2-2 gelijkspel. Bovendien vielen er in twee van de recentste drie thuismatchen van paars-wit minstens vier goals.

Trekken ze die lijn zondag rustig door?

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.45)

Stevig startschot.

Waar hét grote struikelblok van Anderlecht de laatste jaren een gebrek aan efficiëntie en goals was, lijkt dat probleem dit seizoen helemaal van de baan.

Met hun 60 gescoorde goals en doelsaldo van +28 zijn de tweede beste leerling van de klas, na koploper Union.

Dat hebben ze de laatste weken grotendeels te denken aan hun goede wedstrijdstart. Paars-wit maakt er in eigen huis een hoofdzaak van om de tegenstander al voor rust tegen de muur te plakken.

In de recentste drie duels in het Lotto Park gingen ze telkens met een voorsprong de rust in. En dat was ook het geval in vier van de afgelopen vijf thuismatchen.

Dat zullen ze ook willen doen tegen KVO, dat in hun vorige uitwedstrijd tegen KV Mechelen ook na 45 minuten tegen een achterstand aankeek.

Anderlecht wint 1e helft (notering van 1.68)