Verbind je met ons

HomePremier League

Zien we opnieuw een gelijkspel tussen Liverpool en Chelsea?

chelsea liverpool betting tips betfirst

Neen, het is vooralsnog niet het seizoen van Liverpool en Chelsea. Beide topclubs zijn wat op de dool. Net nu spelen ze tegen elkaar, zaterdag om 13u30 op speeldag 21 in de Premier League.

Wie kan uit het dal klauteren?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Liverpool-Chelsea vind je hieronder.

Opnieuw een gelijkspel?

Liverpool en Chelsea zijn bijna altijd serieus aan elkaar gewaagd. Ook dit seizoen is dat zo, alleen wat lager in het klassement.

The Reds en The Blues staan respectievelijk op plaats negen en tien. Ze tellen alle twee 28 punten.

Zowel Liverpool als Chelsea speelden dit seizoen al vier keer gelijk. De kans zit er dik in dat het zaterdag opnieuw van dat is…

De geschiedenis leert ons namelijk dat matchen tussen deze twee ploegen vaak op een gelijkspel uitdraaien. En niet zomaar een gelijkspel, maar 1-1.

In vijf van de laatste negen confrontaties op Anfield Road stond er na 90 minuten 1-1 op het scorebord. Wie waagt de gok, voor een odd van 6.75?

Correcte score: 1-1 (notering van 6.75)

 

Gesloten partij?

Zowel Liverpool als Chelsea kunnen de punten goed gebruiken, maar zullen koste wat het kost willen vermijden dat ze met lege handen achterblijven.

De kans dat we opnieuw een gesloten wedstrijd krijgen, lijkt bijzonder groot. Dat was vorig seizoen alleszins het geval.

Ze keken elkaar toen twee keer in de ogen in een bekerfinale. Score na 120 minuten voetbal? Twee keer 0-0.

In de afgelopen zes wedstrijden tussen Liverpool en Chelsea zagen we slechts één keer meer dan twee doelpunten vallen.

Bovendien hebben ze alle twee serieus wat last met het net vinden de laatste tijd. Wij zien niet al te veel goals vallen.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.15)

 

Must See

More in Premier League