Verbind je met ons

HomeVoetbal

Zien we alweer een gesloten match tussen Liverpool en Chelsea, in de FA Cup-finale?

Chelsea-Liverpool

Te midden van de eindstrijd in de Premier League staat er komende zaterdag nog een ander hyperbelangrijk duel op het menu: Liverpool mag z’n tweede trofee van het seizoen proberen binnen te halen, maar dan moeten The Reds – alweer – voorbij Chelsea.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze finale vind je hieronder.

Weinig goals

Een middagje Wembley, de fans van Liverpool en Chelsea verheugen zich er ongetwijfeld nu al op. Een treffen tussen twee giganten uit de Premier League én de wereld.

Het lijkt een strijd tussen hard en onzacht te gaan worden. En die strijd zagen we eerder op het seizoen ook al: Liverpool en Chelsea stonden toen in de finale van de League Cup.

De match eindigde op 0-0 en werd in het voordeel van Liverpool beslecht na strafschoppen. Dat die match op 0-0 eindigde, was overigens niet erg verrassend.

In vier van de recentste vijf confrontaties werden er niet meer dan twee doelpunten gescoord. Tel daar bij dat een finale vaak gesloten is en dan zien we ook op Wembley weinig goals vallen.

Totaal aantal goals: -2.50 (notering van 1.95)

 

Sadio(n) fire

Voor nieuwjaar stonden praktisch alle ogen gericht om ene Mohamed Salah. Niet onterecht, want de Egyptenaar reeg de doelpunten aaneen.

Dit jaar stokt de machine voorlopig wat, maar geen nood. Liverpool heeft namelijk een andere aanvaller die de fakkel overnam: Sadio Mané.

De Senegalees steekt de laatste maanden in bloedvorm en zit ondertussen ook al aan 22 doelpunten in alle competities.

En op grote momenten staat hij er vaak, denk maar aan zijn goals in de halve finale tegen Man City. In zijn recentste tien duels trof hij acht keer raak.

Daarbij is Chelsea een van z’n favoriete slachtoffers: in de Premier League scoorde hij enkel meer tegen Crystal Palace, Manchester City en Aston Villa.

Sadio Mané scoort (notering van 2.40)

 

Must See

More in Voetbal