HomeChampions League

Zet Jamal Musiala Bayern München op weg naar een comeback tegen Manchester City?

PSG Bayern München betting tips betfirst

Het was vorige week behoorlijk schrikken voor iedereen met een hart voor Bayern München.

Na een masterclass van Manchester City werden de Duitsers met droge 3-0 cijfers van de mat geveegd.

Kan ‘Der Rekordmeister’ nog een comeback maken in de terugwedstrijd en zich kwalificeren voor de halve finales van de Champions League?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Bayern München  –  Manchester City vind je hieronder.

Vanaf minuut 1

Nieuwe coach Thomas Tuchel kent voorlopig niet de beste start bij Bayern München.

De ex-coach van onder andere Chelsea en PSG pakte slechts twee overwinningen in zijn eerste vijf wedstrijden.

Aanstaande woensdag zal Bayern München het beste van zichzelf moeten geven, willen ze de halve finales van de Champions League bereiken.

Om bij die laatste vier te komen moet ‘Der Rekordmeister’ een 3-0 achterstand goedmaken tegen ploeg in vorm Manchester City.

Als we kijken naar de voorgaande onderlinge duels tussen beide clubs dan verwachten wij een snelle start van de wedstrijd.

De geschiedenis leert ons dat Bayern München een ploeg is die meteen de tegenstander bij de keel wil grijpen en dat kan alleen maar door snel te scoren.

Aan de andere kant heb je dan weer de Engelsen die onder Pep Guardiola altijd en overal aanvallend willen voetballen.

In de zeven voorgaande duels zagen we 22 doelpunten en opvallend is dat de helft van die goals in de eerste 45 minuten vielen.

Ook voor woensdagavond verwachten wij minstens twee treffers in de eerste helft van de wedstrijd.

Er vallen minstens twee goals voor de rust (notering van 2.25)

Voor een eerste keer trefzeker?

Jamal Musiala is nog altijd maar twintig jaar jong, maar toch is hij al een vaste pion in het basiselftal van Bayern München.

De aanvallende middenvelder wacht voorlopig nog steeds op zijn eerste doelpunt in de Champions League, maar wat ons betreft kan dat goaltje sneller vallen dan verwacht.

Net omdat Jamal Musiala zo polyvalent is, kan hij overal voorin opgesteld worden.

Daarnaast kan de jonge Duitser genieten van geweldige ploegmaats zoals Sadio Mané, Leroy Sané en Serge Gnabry.

Dat Musiala het doel weet staan dat bewees hij al in de Bundesliga dit seizoen. Na 27 speeldagen zit hij aan elf doelpunten en ook nog eens tien assists.

Als Bayern München nog wil doorstoten dan zal het een goede Musiala zeer goed kunnen gebruiken.

Kan Jamal Musiala zijn statistieken opkrikken door te scoren tegen Manchester City?

Jamal Musiala scoort (notering van 3.60)