Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wordt Club Brugge-Genk alweer een doelpuntenfestival?

les spectateurs du Club Brugge

Zondag weten we mogelijk wie de nieuwe kampioen in de Jupiler Pro League wordt. Slaagt Antwerp erin om thuis te winnen tegen concurrent Union, dan pakt The Great Old haar eerste titel in 66 jaar. In de schaduw van die match wordt ook Club Brugge-Genk gespeeld, op speeldag 5 van de Champions’ play-offs.

Genk is nog niet vollédig uitgeteld voor de titel, maar dan moet er wel gewonnen worden. Wat wordt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-KRC Genk vind je hieronder.

Goals, en nog geen beetje ook

Met KRC Genk en Club Brugge staan de twee ploegen tegenover elkaar die aanvallend misschien wel het meeste talent hebben lopen.

De Limburgers waren de productiefste ploeg van de reguliere competitie en enkel Gent en Union scoorden nog meer dan Club Brugge.

KRC Genk zal volle kracht vooruit moeten spelen op Jan Breydel, want hun enige optie is winnen. Aan de andere kant heeft blauw-zwart niets meer te verliezen.

Wij maken ons alvast op voor een waar doelpuntenfestival. Want wedstrijden tussen Genk en Club Brugge, dat is er altijd boenk op.

Kijk maar even naar de recente uitslagen in Brugge: 3-2, 3-1, 3-1, 3-2… In de laatste acht matchen vielen er maar liefst 33 goals. Meer dan vier goals gemiddeld dus.

In zes van de afgelopen acht confrontaties in Jan Breydel tussen beide teams zagen we minstens vier doelpunten vallen.

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.20)

 

Zwarte beest?

De mannen van Wouter Vrancken verbaasden de Belgische voetbalwereld met hun voetbal in de eerste helft van het seizoen.

Maar dan was er die dekselse transfer van topschutter Paul Onuachu. Die hakte er wellicht veel steviger op in dan ze hadden verwacht.

De Limburgers bleven aardig voetballen, maar kwamen simpelweg minder tot scoren. En zo begonnen ze stelselmatig wat van hun pluimen te verliezen.

Het verlies op Antwerp in de Champions’ play-offs lijkt iets gekraakt te hebben bij blauw-wit. Momenteel pakten ze amper 1 op 9.

Alsnog de titel pakken lijkt een utopie. Zeker als je weet dat Club Brugge beter en beter loopt te voetballen. Vraag dat maar aan Antwerp.

De Bruggelingen speelden een geweldige eerste helft op de Bosuil en legden Antwerp vorig weekend nog eenvoudig over de knie.

Club Brugge won overigens vijf van hun laatste zes thuismatchen. Gent, Standard en Antwerp keerden allemaal met lege handen naar huis.

Als je weet dat Club Brugge thuis drie van de recentste vier matchen won van Genk, dan weet je dat het moeilijk wordt.

Club Brugge wint (notering van 2.05)

 

Must See

More in Jupiler Pro League