Verbind je met ons

HomePremier League

Wolverhampton-Man U: pakken The Wolves hun eerste punten van het seizoen?

Wolverhampton kampt al een serieuze tijd met groeipijnen: hun eerste twee seizoenen sinds hun terugkeer in de Premier League verliepen uitstekend, maar sinds vorig seizoen vergaat het ze een pak minder goed. Een grijs seizoen en een trainer later moeten The Wolves zich proberen te herpakken. Maar dat lukte vooralsnog niet echt… 0 op 6 is een magere balans na twee speeldagen.

Tijd om te stunten dan maar? Dat kan komend weekend, want dan komt Man U op bezoek. Bij betFIRST vind je alvast de beste tips en de meeste interessante noteringen om te wedden op deze wedstrijd.

Gesloten wedstrijden

Wolverhampton staat al een tijd bekend als een ploeg met een stevige organisatie, waar het schoentje aanvallend wel wat wringt. Onder nieuwe coach Bruno Lage loopt het nog niet echt, al waren de verliespartijen – beide met 1-0 – tegen Leicester City en Tottenham een pover resultaat voor het gebrachte spel. Tegen The Mancunians houden ze het meestal zeer gesloten; zelden zijn dat spektakelmatchen. Bij de laatste zes duels tussen beide teams werd er vijf keer minder dan drie doelpunten gescoord. Man U had het ook vorig weekend al lastig om te scoren tegen een georganiseerd Southampton. Een wervelende wedstrijd? Dat hoeven we niet meteen te verwachten.

Er worden minder dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 2.05)

 

Drie op een rij?

In bloedvorm zit hij, die jonge Engelsman. Ja, we hebben het uiteraard over Mason Greenwood. Vorig seizoen was zijn start onverwachts zwak, maar vanaf april kwam zijn onmiskenbaar groot talent weer bovendrijven, met zes doelpunten in de slotmaanden van de Premier League als gevolg. Aangezien Cavani en Rashford beide (nog) niet fit zijn, krijgt Greenwood het volle vertrouwen voorin. En hij beschaamde alvast niet: zowel tegen Leeds United op speeldag één als tegen Southampton op speeldag twee kwam hij tot scoren. En geen twee zonder drie, toch?

Mason Greenwood scoort (notering van 2.50)

Must See

More in Premier League