Verbind je met ons

HomeDarts

WK Darts: krijgen we een duel tussen Dancing Dimi en Kim ‘The Hurricane’ Huybrechts in de 1/8ste finale?

Na een driedaagse onderbreking gaat het WK Darts dinsdag weer gewoon verder.

Het belooft een spannende dag te worden voor de Belgen, want zowel Dimitri Van den Bergh als Kim Huybrechts moeten aan de bak in ‘Ally Pally’.

Als beide heren winnen dan treffen ze elkaar in de 1/8ste finales, krijgen we een volledig Belgisch duel in de volgende ronde?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op het WK darts vind je hieronder.

Met vertrouwen

Vooraf gaf Dimitri Van den Bergh aan dat hij niet in super vorm verkeerde voor het WK, maar zijn wedstrijd tegen Ilagan sprak duidelijk andere taal.

De Filipijn bood niet veel weerwerk en verloor dan ook kansloos met 3-0. Nu staat er een duel met de Pool Ratajski op het programma.

Beide heren zullen elkander maar al te goed kennen, want alleen dit jaar troffen ze elkaar al vier keer.

Drie keer was ‘Dancing Dimi’ de beste en dat hoopt hij ook nu weer te zijn. Na een zwak WK vorig jaar wil ‘The Dreammaker’ koste wat kost de 1/8ste finale bereiken.

Tegen het nummer achttien moet een overwinning zeker mogelijk zijn voor de Antwerpenaar.

Na een mindere periode in oktober lijkt hij zich nu helemaal herpakt te hebben.

Wij hebben alvast vertrouwen in Dimitri Van den Bergh!

Dimitri Van den Bergh stoot door (notering van 1.50)

 

Niet onmogelijk

Voor Kim Huybrechts wordt de taak dinsdagavond iets lastiger dan voor ‘Dancing Dimi’.

Als nummer 31 moet ‘The Hurricane’ het opnemen tegen het nummer twee en dat is Peter Wright.

In oktober 2021 was ‘Snakebite’ al eens de tegenstander van dienst en toen won Kim bijzonder vlot met ruime 6-1 cijfers.

Dat was zeker geen verrassing, want maar liefst drie van de vier laatste onderlinge duels werd winnend afgesloten door onze Belg.

Voor Kim Huybrechts zou het bereiken van de laatste zestien een mooie mijlpaal zijn. De twee voorgaande jaren sneuvelde hij steeds in ronde drie.

Een overwinning tegen Peter Wright is ook dit keer niet uitgesloten. De Schot verkeert momenteel niet in bloedvorm: slechts zes van zijn laatste tien wedstrijden won hij.

Als ook Kim Huybrechts zich weet te plaatsen voor de vierde ronde dan krijgen we een mooi volledig Belgisch duel in de 1/8ste finale.

Kim Huybrechts wint (notering van 4.25)

Must See

More in Darts