HomePremier League

Wint Liverpool opnieuw de Merseyside Derby tegen Everton?

Liverpool Manchester City betting tips betfirst

In Engeland treffen we op de speeldag zes de eerste Merseyside Derby van het nieuwe seizoen aan.

De wedstrijd tussen Everton en Liverpool is één van de grootste derby’s in het Engelse voetbal

Deze wordt gespeeld in Goodison Park op zaterdag om 13u30.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Everton – Liverpool vind je hieronder.

Everton in slechte papieren

De Reds en Blues stonden vorig seizoen twee keer tegenover elkaar in de Premier League.

Liverpool won beide wedstrijden en scoorde in totaal zes doelpunten. Everton trof slechts één keer raak.

De ploeg van Jürgen Klopp kwam bovendien erg dicht bij de titel, maar eindigde uiteindelijk als vice-kampioen op slechts één punt van Manchester City.

Liverpool is echter bijzonder slecht aan het seizoen begonnen met twee gelijke spelen én een verliespartij tegen Manchester United.

Ondertussen lijken de Reds zich wel herpakt te hebben met een klinkende 9-0 zege tegen Bournemouth en kort daarna een 2-1 zege tegen Newcastle United.

Ook Everton is niet goed aan het nieuwe Premier Leagueseizoen begonnen.

Zij konden na 5 speeldagen nog steeds geen enkele wedstrijd winnen en staan pas 17e in het algemene klassement.

Gezien de rampzalige resultaten van Everton en vooral na de twee recente zeges van Liverpool denken we dat de ploeg van Klopp deze derby makkelijk moet kunnen winnen.

Liverpool wint met Asian handicap van -1.5 (notering van 2.02)

Spannende tweede helft

Bij Liverpool lijken ze dit seizoen vooral in de tweede helft in actie te schieten.

73,3 procent van hun totaal gescoorde doelpunten viel na de rust.

Sterker nog, Liverpool scoorde in totaal eigenlijk zelfs 60 procent van hun goals pas na de 60e minuut.

Everton kon dit seizoen amper vier keer scoren. Twee keer voor en twee keer na de rust.

De kans dat in deze Merseyside derby de meeste doelpunten pas vallen na de rust, lijkt ons alvast erg groot.

Meest aantal doelpunten in de tweede helft (notering van 2.05)