Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wint KRC Genk alweer van Oud-Heverlee Leuven aan Den Dreef?

Cercle Brugge-Genk

Speeldag 26 in de Jupiler Pro League zit er ondertussen al op, maar enkele teams speelden voorlopig nog geen 26 wedstrijden.

Oud-Heverlee Leuven en KRC Genk bijvoorbeeld! Zij spelen woensdagavond om 21h tegen elkaar aan Den Dreef, nadat hun wedstrijd eerder dit seizoen werd uitgesteld.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Zwart beest.

De laatste maanden zijn we stilaan de wederopstanding van KRC Genk aan het aanschouwen.

De Limburgers kenden een vreselijke periode tussen november en half december, maar konden zich daarna echt wel herpakken.

Genk won vier van de afgelopen zes wedstrijden en klom daardoor al op naar plaats acht, met twee wedstrijden minder gespeeld. Ook Zulte Waregem ging afgelopen weekend nog voor de bijl.

OHL heeft het overigens zeer lastig in eigen huis de laatste matchen: ze verloren drie van de recentste vier duels.

En tegen Genk spelen ze sowieso al niet graag: de Leuvenaars konden nog nooit(!) winnen van Genk en verloren zes van de afgelopen zeven wedstrijden tegen hen.

KRC Genk wint (notering van 2.05)

 

Geen gebrek aan goals.

Een gebrek aan scorend vermogen? Dat kan je KRC Genk echt niet verwijten.

De Limburgers speelden minder matchen dan de meeste teams, maar toch konden enkel Anderlecht en Union dit seizoen al vaker scoren.

Ook bij OHL hebben ze een paar kleppers lopen voorin. Kaba en Mercier, om slechts enkele te noemen… We verwachten dus wat goals in deze wedstrijd.

En het verleden geeft ook aan dat de kans groot is. Zo zagen we negentien goals in de laatste vijf wedstrijden tussen beide teams. In vier van de vijf gevallen werd er minstens vier keer raak getroffen.

Er wordt minstens vier keer gescoord (notering van 2.55)

 

Must See

More in Jupiler Pro League