Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wint in topvorm verkerend Atalanta de Coppa Italia ten koste van Juventus?

Atalanta Bergamo en Juventus staan woensdagavond tegenover elkaar in het MAPEI Stadium in Reggio Emilia, met als inzet de Coppa Italia. Wie wint deze finale? Alles over dit duel, lees je hier bij betFIRST!

Juventus heeft de Coppa Italia dertien keer in de prijzenkast staan. De Oude Dame won de nationale beker onlangs vier keer op rij, van 2015 tot en met 2018. Atalanta Bergamo mocht de cup slechts één keer omhooghouden, namelijk in 1963.

Favorietenrol

Atalanta Bergamo is al tien competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Zo won de ploeg van Gian Piero Gasperini op 18 april met 1-0 van Juventus dankzij een treffer van Roeslan Malinovski. Wint Atalanta Bergamo opnieuw van Juventus?

Bekijk de noteringen hier:

Atalanta Bergamo wint van Juventus (notering van 2.60)

Trefzeker in beide helften

De huidige nummer twee van de Serie A kwam in de afgelopen acht wedstrijden 21 keer tot scoren, waarvan elf keer in de eerste helft. De overige tien doelpunten kwamen tot stand in het tweede bedrijf. Scoort Atalanta Bergamo in beide helften tegen Juventus?

Atalanta Bergamo scoort in beide helften tegen Juventus (notering van 3.35)

Topschutter

Cristiano Ronaldo is de laatste weken aardig op dreef. De 36-jarige aanvaller scoorde vier keer in de laatste vier competitieduels. De Portugese vedette maakte bovendien twee doelpunten tijdens het huidige bekerseizoen. Scoort Cristiano Ronaldo in de finale tegen Atalanta Bergamo?

Cristiano Ronaldo scoort tegen Atalanta Bergamo (notering van 2.00)