HomeJupiler Pro League

Walst Antwerp FC vrijdagavond ook over RFC Seraing?

Antwerp Gent betting tips betfirst

Vrijdagavond om 20u45 mogen Antwerp FC en RFC Seraing de negende speeldag in de Jupiler Pro League openen.

Antwerp heeft na acht speeldagen nog steeds geen enkele wedstrijd in de JPL verloren.

Seraing daarentegen kon nog maar twee wedstrijden winnen en verloor al zes keer.

Het mag duidelijk zijn dat Antwerp de gedoodverfde favoriet is om dit duel te winnen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Antwerp – Seraing vind je hieronder.

Antwerp in bloedvorm

Antwerp FC is momenteel aan haar beste seizoenstart ooit bezig!

The Great Old kwam dit seizoen al veertien keer in actie, zowel in binnen- als buitenland.

Daarin verloren ze slechts één wedstrijd tegen Istanbul Başakşehir en speelden ze twee keer gelijk. Opnieuw tegen Başakşehir en ook hun allereerste wedstrijd tegen FC Drita.

Dat zijn in totaal dus al elf (!) overwinningen. Goed voor een winstpercentage van maar liefst 79 procent.

Alsof dat nog niet straf genoeg is, moeten ze nog steeds hun eerste wedstrijd verliezen of gelijkspelen in de Jupiler Pro League.

Daarnaast wonnen ze hun laatste drie thuiswedstrijden met 3-0, 4-2 en 4-2. Een gemiddelde van 3.6 gescoorde doelpunten op de Bosuil dus.

Antwerp zit in bloedvorm, daar twijfelt niemand nog aan.

Bij Seraing kijken ze vooral naar onderen en wordt het dit seizoen hoogstwaarschijnlijk vechten tegen de degradatie.

De nummer één uit de Jupiler Pro League tegen het nummer zestien… Het lijkt ons een ongelijke strijd.

We verwachten dan ook dat Antwerp makkelijk haar negende overwinning op rij zal halen.

Antwerp wint met Asian handicap van -1.75 (notering van 2.15)

Snel scoren

Onder coach Mark van Bommel is Antwerp uitgegroeid tot een ploeg die meteen vol op de aanval gaat.

Bijna zestig procent van het totaal aantal doelpunten wordt in de eerste helft gescoord.

Dat is een pak meer dan bij de meeste andere ploegen in de Pro League.

Snel scoren, dat wil zeggen dat je meestal ook snel de wedstrijd kan controleren, zoals Antwerp vaak doet.

In haar vier laatste wedstrijden ging Antwerp met een goed gevoel de rust in, want telkens stonden ze na 45 minuten al aan de leiding.

Wij vermoeden dat Antwerp ook tegen Seraing meteen vol op het gaspedaal zal gaan staan en met een voorsprong de rust in kan duiken.

Antwerp wint de eerste helft (notering van 1.71)