Verbind je met ons

HomeTafeltennis

Waarom zou je wedden op tafeltennis?

Betting on table tennis on betFIRST is so much fun and as easy as you like

Pingpong of tafeltennis? Hoe je het ook wilt noemen, deze sport uit Azië is net zo leuk als het klassieke tennis. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, verbrandt je er net zoveel calorieën mee. We weten dat tafeltennis een leuke sport is om te spelen, of het nu in competitie is of tijdens een avondje met vrienden. Maar weet je wat nog beter is dan tafeltennis spelen met vrienden? Wedden op tafeltennis bij betFIRST!

Uiteraard begrijpen we dat je je nu nu afvraagt wat het wedden op tafeltennis dan wel leuker maakt dan het spelen ervan. Het antwoord kan in één woord worden samengevat: cash! Inderdaad, weddenschappen op tafeltennis kunnen je enorme hoeveelheden geld opleveren als je op de juiste persoon of het juiste type weddenschapp inzet. We zien je komen met je vragen. Hoe zit het met de adrenaline? Hoe zit het met het zweten? Natuurlijk verbrand je geen calorieën of in ieder geval niet zoveel als wanneer je een echt spelletje zou spelen. Maar geloof ons! Als het gaat om zweten zal het resultaat bijna hetzelfde zijn, want met tafeltennisweddenschappen op betFIRST is de spanning niet te snijden.

Je krijgt rillingen elke keer als de speler die je steunt een punt scoort! En je springt van vreugde op dat gezegende moment waarop het geld binnenkomt op je betFIRST account! Je bent zelf misschien niet aan het sporten maar je lichaam werkt sowieso tijdens het aanmoedigen van jouw speler. En in beide gevallen zal je hartslag toenemen… vertrouw ons!

Soorten tafeltennisweddenschappen

Nu we je warm hebben gemaakt, wil je waarschijnlijk weten wat je te wachten staat met tafeltennisweddenschappen bij betFIRST. Onze site voor sportweddenschappen heeft in ieder geval enkele verrassingen voor je in petto. In de eerste plaats zijn de weddenschappen op onze site legio. Je kan simpelweg op winst van jouw favoriete speler wedden. Maar je kan bijvoorbeeld ook wedden op het aantal punten dat tijdens de wedstrijd wordt gescoord of het aantal punten dat in het eerste deel/tweede deel van de wedstrijd wordt gescoord. Je kunt voorspellen welke van de twee spelers als eerste X-aantal punten zal behalen. Je kunt voorspellen welke tafeltennisser een specifieke competitie zal winnen. Of je kunt ook het aantal punten voorspellen: worden er meer dan X-aantal punten of minder dan X-aantal punten gescoord tijdens de wedstrijd?

Tafeltennis op betFIRST

Tafeltennis

Kortom, zoals je kan zien is het aanbod aan weddenschappen in tafeltennis op betFIRST zeer groot en de mogelijkheden zijn immens. Je wordt werkelijk verwend wat betreft de te maken keuzes. Dus wees niet bang om de uitdaging aan te gaan en plaats vandaag nog jouw eerste tafeltennisweddenschap op betFIRST.

Op zoek naar nieuwe avonturen?

Heb je absoluut geen kennis over tafeltennis? Maar je dan geen zorgen, je kan nog steeds op pingpong wedden! Ben je nieuw in de wereld van online sportweddenschappen? Of ben je gewoon een speler die iets nieuws wil ontdekken? Bets op tafeltennis kunnen een geweldige manier zijn om jouw dagelijkse leven op te fleuren.

Je kan op dezelfde manier inzetten op tafeltennis als op eender welke andere sport. Alleen echte pingpongliefhebbers volgen de wedstrijden en kennen alle spelers. Dat beseffen we ook wel. Daarom speel je gewoon zoals je altijd zou wedden. Je ziet de odds en op die manier heb je al een eerste idee van wat er kan gebeuren. Zet dus willekeurig in op de speler die je wil en kruis de vingers! En hopelijk staat het geluk aan jouw kant en zijn jouw weddenschappen winnend.

Must See

More in Tafeltennis