HomeChampions League

Verzekert Club Brugge zich in en tegen Bayer Leverkusen van de eerste plaats?

Dinsdagavond kan Club Brugge zich op de laatste speeldag verzekeren van groepswinst in de Champions League.

Om 18u45 is het Duitse Bayer Leverkusen de tegenstander van dienst.

Als de West-Vlamingen hetzelfde of beter doen dan FC Porto is de eerste plaats een feit.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Bayer Leverkusen – Club Brugge vind je hieronder.

Tegenstander uit vorm

Dat Bayer Leverkusen aan een zeer matig seizoen bezig is, is het minste wat je kan zeggen. Na twaalf speeldagen staan de Duitsers op een degradatieplaats in de Bundesliga.

Die lage positie komt er omdat Leverkusen slechts drie van zijn achttien gespeelde wedstrijden kon winnen dit seizoen.

Ook in de Champions League loopt het niet van een leien dakje. Alleen tegen Atlético Madrid wisten ze nog maar punten te pakken.

Voor Club Brugge, dat meer dan uitstekend aan het spelen is op het kampioenenbal, wacht dus een gouden kans om zich te verzekeren van groepswinst.

Nadat de troepen van Carl Hoefkens de heenwedstrijd met 1-0 wonnen hopen ze ook in de BayArena minstens één punt te pakken.

De rug rechten na een blamage in eigen huis is het doel voor Blauw-Zwart.

Wij voorzien geen grootse problemen voor Club Brugge tegen een ploeg die slechts twee van zijn acht thuiswedstrijden wist te winnen dit seizoen.

Club Brugge wint of speelt gelijk (notering van 2.45)

Na de pauze

De mindere prestaties van Bayer Leverkusen zijn deels ook te wijten aan hun makke verdediging.

In de Bundesliga moest doelman Lukas Hradecky zich al 25 keer omdraaien. Daarnaast slikten ze ook al acht doelpunten in de Champions League.

Het probleem van Bayer Leverkusen is een gebrek aan concentratie in de tweede helft. Uit cijfers blijkt dat de Duitsers in hun laatste zeven wedstrijden zestien goals binnenkregen.

Opvallend is dat twaalf van die tegentreffers in de tweede helft vielen. Laat Club Brugge nu net een team zijn dat ook graag scoort na rust.

De Belgische landskampioen wist in zijn laatste negen wedstrijden achtmaal het doel te vinden na de pauze.

Volgens ons bestaat er een grote kans dat Blauw-Zwart ook dinsdagavond trefzeker is in de tweede helft.

Club Brugge scoort in de tweede helft (notering van 1.95)