Verbind je met ons

HomeChampions League

UCL-topper: doet Benzema Liverpool alweer de duvel aan? Profiteer van de boosted odd!

Liverpool Real Madrid betting tips betFIRST

De Champions League-finale, on repeat. Dinsdag krijgen we een bijzonder lekkere hap voorgeschoteld in de 1/8e finales van de Champions League. Runner-up Liverpool ontvangt winnaar Real Madrid. Afspraak om 21u op Anfield.

Een niet te missen partij tussen twee grootheden. Wie neemt de bovenhand?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Liverpool-Real Madrid vind je hieronder.

Onklopbare Madrilenen?

Het treffen tussen Liverpool en Real Madrid is zonder twijfel het meest prestigieuze duel van de 1/8e finales. Ze speelden de laatste jaren twee finales tegen elkaar.

En twee keer kwam ook dezelfde winnaar uit de bus: Real Madrid. De specialisten ter zake wat het winnen van de Champions League-trofee betreft.

Bij De Koninklijke weten ze perfect wat ze moeten doen op het kampioenenbal om een resultaat te boeken. Dat zal ook dinsdag zo zijn.

Liverpool speelt bovendien een dramatisch seizoen en staat achtste in de Premier League. En tegen Real spelen ze sowieso al niet erg graag…

Van de zes laatste confrontaties won Real Madrid er vijf en werd er één keer gelijkgespeeld. Een zwart beest, dus.

Real Madrid wint of gelijkspel (notering van 1.64)

 

Karim The Dream

De Champions League-winst van de Galacticos was eigenlijk vooral aan twee mannen te danken: Thibaut Courtois en Karim Benzema.

Die laatste scoorde zo maar eventjes vijftien(!) doelpunten in twaalf matchen in de vorige campagne. Vooral in de knock-outs was hij niet te stuiten.

Dit seizoen leek hij minder in vorm, maar die stelling kan sinds januari ook de vuilbak in. In zijn laatste negen wedstrijden was hij goed voor zeven goals en drie assists.

Drie goals in zijn recentste twee duels. Er is dus geen twijfel nodig: Benzema zal er staan. De Fransman kan Lewandowski nog inhalen in de all-time topschutterslijst.

Daarvoor moet hij deze campagne nog vijf keer raak treffen. Te beginnen in Liverpool? Geniet van een boosted odd als El Gato scoort.

Karim Benzema scoort (boosted odd van 2.70)

 

Must See

More in Champions League