Verbind je met ons

HomeChampions League

Steelt Kylian Mbappé opnieuw de show tegen Real?

Een affiche in de Champions League om je vingers bij af te likken: Real tegen Paris SG. Drie weken geleden won de kampioen van Frankrijk in de absolute slotfase met 1-0. Kan de ploeg van Carlo Ancelotti deze achterstand in de return wegpoetsen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST!

Steelt Kylian Mbappé opnieuw de show?

Als er één speler is waar woensdagavond extra op wordt gelet, is het wel Kylian Mbappé. De Franse superster besliste het heenduel met een geniale flits en zorgde in blessuretijd voor de verlossende 1-0. Bovendien zou hij volgens diverse media komende zomer naar Madrid verkassen…

Even was het nog spannend of Mbappé wel fit genoeg zou zijn voor dit duel, maar inmiddels staan alle seinen op groen en kan hij gewoon spelen. Steelt de Franse aanvaller opnieuw de show?

Mbappé scoort tegen Real Madrid (notering van 2.50)

 

Wint Real wederom niet?

Hoewel de ploeg uit Parijs het heenduel dus ‘slechts’ met 1-0 won, was het verschil tussen beide ploegen eigenlijk veel groter, want Real schoot niet één keer op doel… De ploeg van Mauricio Pochettino kwam tot 21 doelpogingen (8 op doel). Nogal een verschil…

Bovendien verloor de Franse topclub de laatste drie ontmoetingen met Real niet, want in de poulefase van de Champions League twee jaar geleden werd het in Madrid 2-2 en in Parijs 3-0. Wint de 13-voudig winnaar van het toernooi opnieuw niet van de Fransen?

Real wint niet (notering van 1.60)

Must See

More in Champions League