Verbind je met ons

HomePremier League

Slaat Man United de wereld alweer met verstomming door een resultaat te pakken in Manchester City?

Manchester City Manchester United betting tips betfirst

Op speeldag acht van de Premier League staat er niet enkel in Londen een burenduel op het programma, ook de Manchester derby wordt gespeeld.

Zowel Man City als Man United zitten aardig in vorm. Wie mag zich zondag rond 16u45 de ploeg van ’t stad noemen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Manchester derby vind je hieronder.

Opvallende resultaten

Manchester City is al enkele seizoenen misschien wel de beste ploeg ter wereld. En daar kwam ene Erling Braut Haaland dan nog eens bij.

Bijna oneerlijk, zou je denken. En toch… Man City leed dit seizoen al twee keer puntenverlies, waardoor ze Arsenal voor zich moeten dulden.

The Mancunians begonnen dramatisch aan het seizoen met 0 op 6, maar herpakten zich daarna met een knappe 12 op 12. Liverpool én Arsenal gingen voor de bijl.

Wist je trouwens dat Man United de laatste seizoenen veel liever in het Etihad tegen City speelt dan op Old Trafford? De resultaten zijn opvallend.

Van de laatste acht bezoekjes van de buren konden de mannen van Pep Guardiola er amper twee winnen. United won er daarvan maar liefst vijf.

Man United wint of gelijkspel (notering 3.40)

 

Big game Marcus

Marcus Rashford schoot als achttienjarige knaap meteen naar de top bij Man United, waardoor de verwachtingen bijzonder hoog werden voor hem.

Zes jaar later kunnen we zeggen dat hij het nog niet hélemaal kon waarmaken. Vorig seizoen was een rampjaar, maar onder Erik ten Hag lijkt hij er door te komen.

Na zes speeldagen verzamelde hij drie goals en twee assists in de Premier League. Opvallend: Rashford is een speler die het vaak goed doet in grote matchen.

In zijn top vijf favoriete tegenstanders staan Liverpool, Chelsea en Manchester City. Ook dit seizoen scoorde hij al z’n goals tegen Liverpool en Arsenal.

Rashford is nog steeds pijlsnel en doet veel topploegen pijn op de counter. Tegen de aanvallende Citizens zal er sowieso ruimte liggen, waar Rashford graag van profiteert.

Doet hij het zondag opnieuw in een grote match?

Marcus Rashford scoort (notering van 3.60)

 

Must See

More in Premier League