Verbind je met ons

HomeEuropa League

Real Sociedad-AS Monaco: Kan Monaco het slot op de deur van Sociedad breken?

Donderdag staat een fraaie affiche in de Europa League op het programma: Real Sociedad – AS Monaco. Twee ploegen met naam en faam, in een leuke poule waar ook PSV volop meedoet voor overwintering. Kom alles over deze wedstrijd te weten bij betFIRST.

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder!

Stevige thuisreputatie

Real Sociedad kan rekenen op een stevige thuisreputatie. Ook dit seizoen is Anoeta een onneembare vesting in La Liga: Los Txuri-Urdin verloor er nog geen enkele wedstrijd.

En wat nog straffer is: in deze eerste vier thuiswedstrijden van het seizoen slikten ze nog niet één doelpunt. Een sterke statistiek, zeker als je weet dat Sevilla en het sterk gestarte Rayo Vallecano al over de vloer kwamen.

Ook vorig seizoen wonnen de mannen van Imanol Alguacil, die tevens ook de uitgestelde Copa Del Rey wonnen, het merendeel van hun thuiswedstrijden en hield het onder andere de nul tegen Real Madrid.

Minder dan drie goals bij Sociedad - Monaco (notering van 2.00)

 

Leuke aanvalslinie

AS Monaco mag dan nog niet geweldig gestart zijn aan het Ligue 1-seizoen, de laatste weken zien we een duidelijke stijging in de vormcurve.

Het won zijn eerste EL-wedstrijd met 1-0 tegen Sturm Graz dankzij een doelpunt van oude bekende Krépin Diatta en ook in de competitie begint het te draaien. De Monegasken wonnen hun laatste twee wedstrijden met 3-1.

Bij hun resultaten valt het volgende op: ze zijn nogal doeltreffend in de eerste helft. Bij vier van de laatste vijf competitiematchen slaagden ze erin te scoren in de eerste 45 minuten. Met Volland en Ben Yedder hebben ze dan ook een gevaarlijk duo rondlopen.

AS Monaco scoort in de eerste helft (notering van 2.00)

 

Must See

More in Europa League