Verbind je met ons

HomeChampions League

Paris SG – Man City: Maakt Gabriel Jesus ook in Parijs het verschil?

Manchester City-Leicester City

Een affiche om je vingers bij af te likken: Paris SG – Manchester City. Wie wint dit absolute topduel in de Champions League? Dinsdagavond om 21:oo uur de aftrap in Parijs

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder!

Manchester City favoriet?

Voor Paris SG lijkt de ontmoeting met Man City niet op het meest ideale moment te komen… De vorm is namelijk zeker niet groots, want in de competitie werd pas in de blessuretijd van FC Metz en Olympique Lyon gewonnen.

Bovendien maakte Lionel Messi na zijn wissel tegen Lyon ruzie met trainer Mauricio Pochettino en is hij door een blessure sowieso een twijfelgeval voor dinsdag. De druk staat er na de 1-1 tegen Club Brugge sowieso flink op!

Hoe anders is dat bij Manchester City? The Citizens wonnen heel knap met 0-1 bij Chelsea en zijn de laatste drie ontmoetingen met Paris SG ongeslagen. Is City favoriet?

Man City wint in Parijs (notering van 2.30)

 

Gabriel Jesus weer beslissend?

Gabriel Jesus lijkt dit seizoen te profiteren van het vertrek van Sergio Agüero. De Braziliaan, die lang niet altijd als echte spits speelt, staat er vooral in belangrijke wedstrijden.

Zo scoorde hij in het eerste groepsduel al tegen RB Leipzig (6-3) en was hij zaterdag matchwinner op bezoek bij Chelsea (0-1). Maakt hij wederom het verschil?

Gabriel Jesus scoort tegen Paris SG (notering van 3.25)

Must See

More in Champions League