Verbind je met ons

HomeChampions League

Neemt Cristiano Ronaldo Man U ook tegen Atalanta bij de hand?

Arsenal-Manchester United

Een Champions League-affiche om je vingers bij af te likken: Man U op Old Trafford tegen Atalanta Bergamo. Twee ploegen die bulken van de aanvallende kwaliteit, maar verdedigend nog wel eens een steek laten vallen. Wat wordt het woensdagavond?

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Man U – Atalanta vind je hieronder.

Spektakel gegarandeerd?

Zoals gezegd hebben Man U en Atalanta vooral in de voorhoede veel kwaliteit. Atalanta was de voorbije drie seizoenen de productiefste club in de Serie A en heeft met Muriel, Zapata, Ilicic en Malinovski nog altijd veel talent rondlopen.

Het aanvallende talent van de Engelsen is nog indrukwekkender: Paul Pogba, Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Mason Greenwood Jadon Sancho, Marcus Rashford, Anthony Martial en Edinson Cavani… Ongekend!

Geen wonder dat de ploeg van Solskjaer na Liverpool de meest scorende ploeg van de Premier League is, maar Man U kreeg van de top-10 ook de meeste doelpunten tegen. Spektakel gegarandeerd woensdag?

Minimaal vier goals bij dit duel (notering van 2.15)

 

Neemt Ronaldo Man U weer bij de hand?

Natuurlijk kunnen we niet om Cristiano Ronaldo heen. De Portugese superster produceerde tijdens de vorige speelronde in blessuretijd de winnende tegen Villarreal (2-1) en nam namens Portugal een hattrick voor zijn rekening tegen Luxemburg (5-0).

Neemt hij zijn ploeg ook in dit belangrijke Champions League-duel tegen Atalanta bij de hand?

Cristiano Ronaldo scoort tegen Atalanta (notering van 1.83)

Must See

More in Champions League