Verbind je met ons

HomeEuropa League

Mag Frankfurt een nieuwe Europa League-trofee op de kast zetten door winst tegen Rangers?

Frankfurt-Rangers

De gemoederen beginnen ongetwijfeld bijzonder hard op te lopen in Frankfurt en Glasgow. Eintracht neemt het woensdag namelijk op tegen Rangers in de finale van de Europa League.

Voor beiden dé match van het jaar, in hun zoektocht naar nieuw eremetaal.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze finale vind je hieronder.

Stevige Duitsers

Dat ze bij Eintracht Frankfurt letterlijk alles op de Europa League zetten, kunnen we heel duidelijk zien in de Bundesliga.

Frankfurt eindigde op een matige elfde plaats, maar focuste bijzonder hard op hun Europese campagne. En dat wierp al z’n vruchten af!

Vooral in de knock-outfase van het toernooi toonden de ‘Adlerträger’ dat ze een solide elftal hebben. Zo namen ze de maat van Real Betis, Barcelona en West Ham. Toch geen doetjes…

Frankfurt is tot nu toe zelfs ongeslagen in de Europa League en zijn daardoor toch favoriet om de hoofdvogel af te schieten. Zeker als je bedenkt dat Rangers in deze campagne al vijf keer verloor.

Eintracht Frankfurt wint (notering van 2.35)

 

Minstens drie goals

Dat ze bij Rangers in de finale van de Europa League staan, is toch een heus huzarenstukje. Zo schakelden ze onder meer die andere Duitse giganten, Dortmund en Leipzig, uit.

Het is geen elftal met tal van sterren, maar hebben vooral een stevig geheel. En met James Tavernier hebben ze een verdediger lopen die absurde statistieken kan voorleggen.

De 30-jarige rechtsachter staat achter elke stilliggende bal en doet dat bijzonder goed: de Engelsman zit dit seizoen al aan achttien(!) goals en zeventien assists. Best fenomenaal voor een verdediger.

In de Europa League stond hij al zeven keer op het scorebord en ook tegen Leipzig was hij belangrijk met een treffer. Frankfurt is dus gewaarschuwd!

James Tavernier scoort (notering van 4.50)

 

Must See

More in Europa League