Verbind je met ons

HomeVoetbal

Madrileense derby: geeft Real buur Atlético een enorme dreun in de titelstrijd?

Real Madrid-Valencia

Zondagavond zal je de spanning wellicht voelen hangen in de Madrileense straten, want de titel van ‘beste ploeg uit Madrid’ staat opnieuw op het spel.

Real tegen Atlético, een duel  der titanen uit La Liga die – bij afwezigheid van Barcelona – samen lijken te gaan strijden voor de titel.

Wie deelt een tik uit?

Wie wint de Madrileens derby? Bij betFIRST vind je alvast de beste tips en de meeste interessante noteringen om jouw online weddenschap te plaatsen.

Moeilijk te verslaan.

Real vs Atlético, het blijft wellicht altijd grote broer tegen het iets kleinere broertje.

Al is daar de laatste tien jaar veel verandering in gekomen; Atlético doet steevast mee voor de titel en wist de hoofdvogel ook al twee keer af te schieten.

Maar de derby winnen, dat blijft een heus huzarenstukje voor de mannen van Simeone. De laatste overwinning tegen Real dateert al van februari 2016.

Sindsdien is Real tien matchen ongeslagen. De laatste twee derby’s in eigen huis wisten ze ook zonder al te veel moeite te winnen.

Bovendien is De Koninklijke dit seizoen opnieuw sterk in Bernabeu: ze wonnen ondertussen al vijf duels op een rij.

Real wint (notering van 2.15)

 

Aan elkaar gewaagd.

Wie zich zondagavond aan een waar doelpuntenfestival verwacht, zal van een kale reis naar Spanje terugkomen.

Daarvoor zijn de Madrileense derby’s telkens veel te gesloten. De organisatorische aanpak van Atlético-coach Diego Simeone is daar natuurlijk niet vreemd aan.

In de laatste twaalf derby’s werden er amper negentien doelpunten gemaakt. Dat is gemiddeld anderhalf doelpunt per match. Bitter weinig is dat.

In tien (!) van de laatste twaalf wedstrijden tussen Los Blancos en Los Colchoneros werd er twee keer of minder gescoord.

De Madrileense netten zullen wellicht een rustige avond kennen.

Er wordt maximaal twee keer gescoord (notering van 1.83)

 

Must See

More in Voetbal