Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KV Oostende moet goals scoren om kans te maken op het laatste ticket

Zondag om 18u00 start de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Nog twee ploegen maken kans op het laatste ticket voor Play-Off 1: Anderlecht en KV Oostende. Die laatste neemt het daarvoor op tegen Cercle Brugge. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

KV Oostende schiet uit de startblokken

KVO heeft haar lot niet meer in eigen handen. Zij moeten eerst en vooral hopen dat Anderlecht verliest van STVV én zelf hun wedstrijd tegen Cercle Brugge winnen. KV Oostende heeft er dus alle baat bij om meteen in actie te schieten en alvast zo snel mogelijk hun ‘taak’ te volbrengen: de drie punten tegen Cercle veiligstellen.

KV Oostende is het eerste team dat scoort (notering van 1,50)

KV Oostende wint de eerste helft (notering van 2,15)

 

Thuisvoordeel

KV Oostende verloor dan wel haar meest recente wedstrijd van Cercle Brugge met 3-1, maar dat was wel in het Jan Breydelstadion. In eigen huis heeft de kustploeg al vijf keer op rij niet meer verloren van Cercle Brugge. KVO kan dus ook zondag optimaal profiteren van hun thuisvoordeel.

KV Oostende wint de wedstrijd (notering van 1,66)

KV Oostende en Cerlce Brugge spelen gelijk (notering van 4,25)

 

Cercle Brugge heeft de geschiedenis met zich mee

KV Oostende en Cercle Brugge speelden in de geschiedenis van het Belgisch voetbal al 24 wedstrijden tegen elkaar. Daarvan won Cercle er tien. Zeven keer werden de punten gedeeld. Cercle heeft dus de geschiedenis met zich mee.

Cercle Brugge wint de wedstrijd (notering van 5,50)

KV Oostende en Cerlce Brugge spelen gelijk (notering van 4,25)

Must See

More in Jupiler Pro League