Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Krijgen we weer een doelpuntarme wedstrijd tussen Club Brugge en Charleroi?

Club Brugge-Charleroi

Dit weekend wordt de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League afgewerkt. Op zondagavond krijgen we een zeer belangrijke wedstrijd voor Club Brugge. De landskampioen ontvangt om 18h30 het Charleroi van Edward Still.

Beide ploegen kunnen maar beter punten pakken met oog op de Champions’ play-offs.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST!

Weinig doelpunten.

Alfred Schreuder heeft Club Brugge nog niet helemaal naar zijn hand kunnen zetten en dat is duidelijk te zien aan de resultaten. De afgelopen vijf wedstrijden wist Club maar acht punten te sprokkelen.

Dat is niet heel verrassend want onder Schreuder hebben De Ketelaere en co het moeilijk om doelpunten te maken.

In wedstrijden waar de Nederlander aan het roer stond, kon blauw-zwart in één en dezelfde wedstrijd telkens maar maximaal twee keer scoren.

De komst van Charleroi voorspelt dan ook niet veel doelpunten. In de laatste vier wedstrijden van de Zebra’s vielen er in totaal maar vijf doelpunten.

Als we dan de laatste zes onderlinge duels bekijken, waarin er nooit meer dan twee doelpunten zijn gevallen, dan lijkt het ook dit keer geen doelpuntenfestijn te worden.

Er vallen maximaal 2 goals (notering van 2.25)

 

Overwinning is noodzakelijk.

Dat de nederlaag tegen AA Gent hard aankwam bij Club Brugge is geen geheim. Net terug een eerste wedstrijd voor eigen supporters en dan niet kunnen overtuigen, dat kruipt niet in de koude kleren.

De supporters verwachten daarom een reactie tegen Charleroi en die reactie zou er wel eens kunnen komen. Charleroi is namelijk een ploeg waar Club graag tegen speelt.

Van de laatste zestien thuiswedstrijden tegen de Zebra’s kon Club Brugge er twaalf winnend afsluiten.

Op bezoek bij de topploegen is Charleroi dit seizoen niet op zijn best. Zo werden ze makkelijk opzijgezet door Union, Antwerp en Genk.

Er lijkt Club Brugge dus niets in de weg te staan om de drie punten te pakken en de druk op de top twee te behouden.

Club Brugge wint (notering van 1.68)

 

Must See

More in Jupiler Pro League