Verbind je met ons

HomeChampions League

Krijgen we net zoals vorig jaar veel goals te zien in het duel tussen Real Madrid en Chelsea?

Manchester City-Real Madrid

Woensdagavond krijgen we een herhaling van de kwartfinale van vorig jaar.

Net zoals in 2022 staan Real Madrid en Chelsea tegenover elkaar in de eindronde van het kampioenenbal.

Is ‘De Koninklijke’ opnieuw een maat te sterk of verrassen ‘The Blues’ in Madrid?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Real Madrid  –  Chelsea vind je hieronder.

Veel spektakel

Vorig seizoen zagen we enorm veel doelpunten in de kwartfinale tussen Real Madrid en Chelsea.

Zowel de Spanjaarden als de Engelsen verzorgden het spektakel gedurende de twee matchen. Dat leverde niet alleen veel kansen op, maar ook veel goals: negen om exact te zijn.

Ook dit seizoen laten beide teams zich opmerken op het kampioenenbal. ‘De Koninklijke’ scoorde maar liefst 21 keer in hun acht gespeelde wedstrijden.

Het hoogtepunt kwam er op het veld van Liverpool. Daar wonnen ze met duidelijke 2-5 cijfers.

Ook de Londenaren laten zich niet onbetuigd in deze jaargang van de Champions League. Tot nu toe staat hun teller op twaalf gemaakte goals.

Met Frank Lampard opnieuw aan het hoofd verwachten wij ons aan een aanvallend Chelsea.

Toch zullen het vooral de Madrilenen zijn die voor het aanvallende spel gaan zorgen. Dat lieten ze vorige week nogmaals zien in en tegen Barcelona: 0-4.

Als beide teams woensdagavond samen zorgen voor minstens 26 schoten en drie goals dan kan jij profiteren van de boosted odd.

Er vallen minstens 3 goals en we zien minstens 26 schoten (boosted odd van 2.45)

 

Wie anders?

Als je Real Madrid en doelpunten in één zin zegt, dan kan je niet anders dan ook Karim Benzema te vernoemen.

De laatste jaren is de Fransman uitgegroeid tot de absolute top van het Europese voetbal. Dat zag hij eind vorig jaar nog beloond worden met de Gouden Bal.

Ook in 2023 laat hij weer het beste van zichzelf zien. In de vorige ronde tegen Liverpool was Benzema goed voor drie van de zes Madrileense doelpunten.

Daarnaast beschikt ‘King Karim’ ook in deze jaargang van La Liga weer over zijn beste vorm met zeven doelpunten in zijn laatste tien wedstrijden.

Zijn hoogtepunt kwam er twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen Valladolid. In de 6-0 overwinning was de Franse superster goed voor een hattrick in nauwelijks zeven minuten.

Als de aanvoerder en talisman van dit Real Madrid ook tegen Chelsea de weg naar het doel weet te vinden, dan geniet jij van een verhoogde notering!

Karim Benzema scoort (boosted odd van 2.10)

Must See

More in Champions League